2024.03.29, Péntek
Új pécsi telephellyel bővült a B Build & Trade kapacitása
Fotók: Dernovics Tamás/magyarepitok.hu

Új pécsi telephellyel bővült a B Build & Trade kapacitása

magyarepitok.hu

2020.08.14. 07:26 - Almási Krisztina

A fejlesztés keretében egy meglévő épület átalakításával egy modern munkahelyi környezetet teremtett meg az építőipari vállalkozás.

Hirdetés

A budapesti székhelyű B Build & Trade Kft. Pécsen, a meglévő telephelyükön kívül kialakított egy új irodaházat is. A korábban létrehozott telephely a baranyai megyeszékhely déli oldalán, a Siklósi úton található, az új telephely pedig a város közepén kapott helyet.

 

Fotók: Dernovics Tamás/magyarepitok.hu

A régebbi telephely gépek és építőanyagok tárolását szolgálja elsősorban, amelynek van fedett és kültéri része is, valamint egy lakatosműhely is nyílik a helyszínen a közeljövőben.

Az új irodaházat a B Build egy meglévő épület átalakításával valósította meg, amelyet teljesen a saját arculatukra és stílusukra formáltak, a munkálatok mintegy fél évet vettek igénybe.

Az átalakítás külső és belsőépítészeti megújulást is jelentett az épületben, amely során egy egységes és modern dizájnt kaptak a belső terek.

Ezen a helyszínen egy autószerelő műhely és teherautó szerviz is működik, tehát leginkább gépjavításokat végeznek, valamint az irodák is ezen a telephelyen kapnak helyet. Az új pécsi telephelyen 12-14 fős dolgozói létszám fér el kényelmesen.

 

Fotók: Dernovics Tamás/magyarepitok.hu


Produktív munkakörnyezetet biztosít a dolgozók számára

A B Build számára az új telephely kialakítását az tette szükségessé, hogy a munkáik egy jelentős része Baranya megyében van, és ahhoz, hogy az adminisztráció, a raktározás, az anyagmozgatás, a leltározás és a gépek szervize is helyben megoldható legyen, ki kellett építeni ennek a feltételeit Pécsen.

„Az új irodaházban megteremtettük a magas színvonalú munka feltételeit, és egy olyan irodaházat hoztunk létre, ami a kollégák számára is produktív környezetet biztosít” – mondta el Benik Balázs, a B Build & Trade ügyvezető igazgatója a fejlesztés kapcsán.

 

Fotók: Dernovics Tamás/magyarepitok.hu

 

Galéria

Mi épül?B Build and Trade Kft.Pécsiroda

Hírlevél

Hirdetés