2024.04.25, Csütörtök
Így halad a pannonhalmi tanuszoda projektje
Fotók: Kara Ákos Facebook-oldala

Így halad a pannonhalmi tanuszoda projektje

magyarepitok.hu

2020.10.16. 07:54 - Szabó Ákos

Az Euro Generál munkájával 850 millió forintból kap új intézményt a Győr-Moson-Sopron megyei település.

Hirdetés

Tavaly év végén számoltunk be arról, hogy az Euro Generál Zrt. vállalta el Pannonhalma új tanuszodájának építkezését. Az Opus-csoporthoz tartozó cég makoveczi organikus stílusban megtervezett épületet ad át a BMSK Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt. beruházásában. Az új létesítményben a térség mintegy 2000 gyermeke sportolhat majd.

 

Látványterv

Most Kara Ákos helybeli országgyűlési képviselő látogatott el az építkezésre, ahol már jól kivehető mind a 375 négyzetméteres nagymedence, mind pedig a 65 négyzetméteres gyakorlómedence formája.

 

Lázár János Facebook-oldala

A teljes épületet 1300 négyzetméter hasznos alapterülettel alakítják ki kormányzati program keretében, összesen mintegy 850 millió forintból. Az Euro Generál Győr-Moson Sopron megyében emellett még számos projektben aktív, többek között győri kormányhivatalok, illetve a Káptalandomb fejlesztései is kapcsolhatóak a cég nevéhez.

Mi épül?Euro GenerálPannonhalmauszodaépítéstanuszodaBeruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt. (BMSK)

Hírlevél

Hirdetés