2024.03.28, Csütörtök
Egy év alatt kívül-belül megújul az óbudai Eurocenter
Látványtervek: WING

Egy év alatt kívül-belül megújul az óbudai Eurocenter

magyarepitok.hu

2021.04.05. 09:58 - Szabó Ákos

A fejlesztő tervei szerint a felújított bevásárlóközpont Észak-Buda és környéke első számú bevásárló- és élményközpontja lesz.

Hirdetés

Új köntöst ölt magára az óbudai Eurocenter bevásárlóközpont: a beruházó WING Zrt. 2021 tavaszán kezdi meg a felújítási munkákat, hogy az átalakítást követően, 2022 tavaszán nyissa azt meg.

A megújult bevásárlóközpont többek között felújított mozival és tetőkerttel várja majd jövőbeli látogatóit.

A beruházás révén Észak-Buda egy modern létesítménnyel gazdagodik, amely letisztult dizájnnal készül el – derül ki a WING közleményéből.

 

 

Az Eurocentert a WING 2018-ban vásárolta meg, amit a III. kerületi Bécsi út mellett található bevásárlóközpont adottságai, kitűnő autós és tömegközlekedéssel történő megközelíthetősége, valamint az épületben és a lokációban rejlő fejlesztési potenciál indokolt. A felújítás létjogosultságát támasztja alá, hogy a III. kerület és a kapcsolódó agglomeráció vásárlóerő indexe jóval az országos átlag feletti[, illetve a térség további fejlődés előtt áll a tervezett és fejlesztés alatt álló lakóparkoknak, irodaházaknak és multifunkcionális projekteknek köszönhetően.

 

Észak-Buda új kerekedelmi központot kaphat

A bevásárlóközpont üzleteinek döntő többsége 2021. április 3-án, szombaton este zárt be, míg a hipermarket és az autómosó várhatóan május folyamán. A tervek szerint 2022 tavaszán mintegy 25 000 m2 bérbeadható alapterülettel rendelkező megújult bevásárlóközpont várja majd a vevőközönséget. A teljes építészeti megújulásnak köszönhetően kívül belül felújítják a létesítményt.

„Fejlesztőként elsődleges célunk, hogy maradandó értéket teremtsünk itthon és külföldön egyaránt. Az Eurocenter építészeti és funkcionális megújítása során is ez az alapelv vezérel minket. Ezzel a fejlesztéssel Észak-Buda számára is elérhetővé válik a minőségi bevásárlási élmény.” – mondta Noah Steinberg, a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója.

 

Környezettudatosan építkeznek

A bevásárlóközpontban hangsúlyt fektetnek a környezettudatos és fenntartható megoldásokra is.

A zöld szemlélet jegyében többek között kerékpár tárolók, elektromos autótöltő állomások is elérhetők lesznek, valamint közösségi közlekedési megoldásokat is igénybe vehetnek majd az idelátogatók.

A megújuló Eurocenter teljes egészében akadálymentes lesz és a közelmúlt hatásai alapján a fejlesztés során kiemelt figyelmet fordítanak az egészségtudatosságra is.

Mi épül?ÓbudabevásárlóközpontWing Zrt.Budapest

Hírlevél

Hirdetés