2024.03.29, Péntek
Új csarnokfejlesztés indul a Megyeri híd lábánál
Fotó: wing.hu

Új csarnokfejlesztés indul a Megyeri híd lábánál

WING, magyarepitok.hu

2021.04.13. 15:40 - Kalácska-Nagy Nóra

A fejlesztés alatt álló csarnokban 4200 négyzetméter raktár-, valamint 1000 négyzetméter modern irodaterület kap helyet.

Hirdetés

Több mint ötezer négyzetméter alapterületű, új csarnoképülettel bővül a Login Business Park - derült ki a WING sajtóközleményéből. Az ingatlanvállalkozás a közelmúltban felmerült piaci igények megjelenésére válaszolva kezdte meg az ipari park bővítését. Az új létesítményt a Weinberg '93 Építő Kft. építi.

Az 5200 négyzetméter alapterületű, önálló csarnok átadására várhatóan 2021 nyarán kerül majd sor. Mindazonáltal a terület egésze már most bérlőre talált.

A fejlesztés alatt álló csarnokban 4200 négyzetméter raktár-, valamint 1000 négyzetméter modern irodaterület kap helyet. Az épület tizenhárom ipari kapuval rendelkezik majd, amelyek alkalmasak kisteherautók, valamint kamionok kiszolgálására egyaránt.

 

Könnyen és gyorsan megközelíthető

A parkban két buszmegálló – 104 és 104A buszjáratok – is található, biztosítva a munkavállalók számára a tömegközlekedési kapcsolatot. A belváros és a budai agglomeráció 10 percen belül elérhető, illetve az M0-ás körgyűrűn keresztül, a közvetlen autópálya-kapcsolatoknak köszönhetően gyorsan megközelíthetők a vidéki vagy a külföldi lokációk. A központ minden ipari és logisztikai csarnok igényre megoldást kínál,

területén a nagyobb csarnokterületek és a kisebb raktárak mellett „A” kategóriás irodák, üzlethelyiségek és bemutatótermek is bérelhetők.

A Login Business Park Észak-Pesten, az M0-ás körgyűrű mellett, a Megyeri híd lábánál található. Jelenleg a park 75 ezer négyzetméter alapterületű, elkészült csarnoképülettel rendelkezik, amelyből összesen 54 ezer négyzetméter raktár- és üzemcsarnok, további 21 ezer négyzetméter pedig irodaterület és bemutatóterem.

Mi épül?Weinberg '93 Építő Kft.Wing Zrt.Budapestcsarnoképítésipari park

Hírlevél

Hirdetés