2024.04.19, Péntek
Wellness hotel épül a kelet-magyarországi városban
Látványtervek: dehir.hu

Wellness hotel épül a kelet-magyarországi városban

magyarepitok.hu

2021.07.19. 15:00 - Kolinek Nóra

A nyíradonyi turisztikai központban rendezvény parkot és gasztrofalut is kialakítanak.

Hirdetés

Az uniós közbeszerzési közlönyben a napokban jelent meg Nyíradony látogatóközpontjának komplex turisztikai fejlesztéséről szóló ajánlati felhívás. Az ajánlatkérő a Gúth-Keled Idegenforgalmi és Természetvédelmi Közhasznú Egyesület.

Az 1275 négyzetméter hasznos alapterületű létesítményben

  • wellness hotelt,
  • ifjúsági szállást,
  • rendezvény parkot és fényerdőt,
  • quad tárolót
  • és gasztrofalut építenek.

A háromcsillagos kétemeletes wellness hotelhez kültéri gyermek és élménymedencét, továbbá jakuzzit és úszómedencét is építenek. Az ifjúsági szálláson összesen 5 apartmant alakítanak ki, amelyből az egyik akadálymentes lesz.

A képre kattintva galéria nyílik!

 

Különleges fényerdő is helyet kap majd

A látogatóközpont mellé rendezvény park és fényerő kialakítását tervezik. A park első szakasza beton térkő burkolatú tér és sétány, zöldfelületekkel kiegészülve.

A második szakaszon lesz a park központi, kör alaprajzú rendezvénytere, amely körül medencét alakítanak ki programozható vízsugárral.

A harmadik szakasz a szintén kör alaprajzú, a rendezvénytérrel metszésben lévő központi vízfelület. Innen íves lépcső vezet a felső sétányra. A sétány egy része a vízfelület fölé nyúlik majd, ahonnan egy konzolból vízfüggöny hullik a medencébe.

A negyedik szakasz a felső sétány mögötti kör alakú park, macskaköves borítással, közepén kiemelt zöldfelülettel, míg az ötödik szakaszon a negyedik egységgel centrikusan zúzottkő burkolatú külső sétányt hoznak létre.

A quad tárolóban quad mosót és garázst helyeznek el. A gasztrofalu magában foglal egy gasztroházat, egy pénztár épületet, valamint 2 apartmanházat, melyből 1 akadálymentes.

A gasztroházban pálinkafőző, pálinkakóstoló- és bemutató teret alakítanak ki, a tetőn egy fogyasztó terasz kap helyet.

Az ajánlatokat 2021. július 30-ig várják.

Galéria

Mi épül?Nyíradonyturisztikai fejlesztéshotelrendezvénypark

Hírlevél

Hirdetés