2024.04.19, Péntek
Végig repülni az elkészült M44-es felett? Ezzel a videóval lehetséges!

Végig repülni az elkészült M44-es felett? Ezzel a videóval lehetséges!

NIF Zrt.

2017.02.09. 13:33 - Hegedűs Gergely

Nincs olyan területe az épülő négysávos útnak és objektumainak, ami kimaradt volna az átadás utáni állapotot előrevetítő filmből.

Hirdetés

Nyolc perc alatt végig lehet pásztázni az épülő M44-es út 62 kilométeres szakaszát a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő által közzétett animáció segítségével. A film minden egyes részletét bemutatja a Tiszakürt és Kondoros között épülő négysávos útnak, a számláló segítségével az is követhető, hogy éppen hol járunk. A különszintű kereszteződések, a vasutat és vizeket átívelő hidak, vadátjárók, pihenőhelyek és bekötőutak és a mérnökségi telep (a 83-as kilométernél) esetében leáll a száguldás: a tervezett objektumokat minden szögből elénk tárja a felvétel.

A 62 kilométeres szakasz a Kecskemétet és Békéscsabát összekötő, utóbbi város gyorsforgalmi elérhetőségét megteremtő út középső, leghosszabb részeként épül meg. A projekt alapkőletételéről decemberben számoltunk be, átadása 2019 harmadik negyedévében várható. Megépítésével tehermentesülnek az átmenő forgalomtól Tiszakürt, Cserkeszőlő, Tiszainoka, Kunszentmárton, Békésszentandrás, Csabacsűd, Öcsöd, Szarvas, Kardos és Kondoros települések.

ÚtépítésM44-es

Hírlevél

Hirdetés