2024.03.29, Péntek
Közeledik az M3-as új csomópontjának átadása
Illusztráció (Dernovics Tamás/magyarepitok.hu)

Közeledik az M3-as új csomópontjának átadása

nif.hu, magyarepitok.hu

2019.03.20. 10:09 - Szabó Ákos

A fővárosi agglomeráció és a Hungaroring megközelíthetőségét javító fejlesztés munkáival jól halad a HE-DO, a Penta és a KM Építő konzorciuma.

Hirdetés

Megkezdődik a Ring pihenőhely megszűntetése az M3-as autópálya mogyoródi csomópontjának építkezésén – derül ki a beruházó NIF Zrt. közleményéből. A Mogyoród és Fót megközelítését szolgáló új autópálya-csomópont, valamint a csomópont és az 2101-es út közötti szakasz kiépítését a HE-DO Kft., a Penta Általános Építőipari Kft. és a KM Építő Kft. konzorciuma végzi el.

Az agglomerációs települések mellett a Hungaroring autós elérését is javító fejlesztés 2017-ben rajtolt el és várhatóan idén nyáron készül el.

 

 

Most az M3-as Budapest irányába vezető oldalán a 19-es kilométernél új szalagkorlátok építését kezdik el. Ezzel egyidőben a 20-as kilométerszelvény közelében sor kerül a meglévő zajvédőfalak bontására is, így itt is ideiglenes forgalomkorlátozásokra kerül sor.

Ezekkel a munkákkal egyidőben a parkolóhelyek zárásával kezdődik meg a Ring pihenőhely megszüntetése is: a létesítmény területe csomóponti ágként üzemel majd az új csomópont elkészültéig.

HE-DOPenta Általános Építőipari Kft.KM Építő Kft.ÚtépítésautópályaútépítésM3-as autópályaHungaroringMogyoród

Hírlevél

Hirdetés