2024.04.20, Szombat
Kiderült, ki tervezi az M4-es leghosszabb szakaszát
illusztráció - Dernovics Tamás/magyarepitok.hu

Kiderült, ki tervezi az M4-es leghosszabb szakaszát

2019.05.03. 13:52 - Hegedűs Gergely

A négysávosodő főút Jász-Nagykun-Szolnok megyei szakaszának indul az előkészítése, hat csomópont is megépül Törökszentmiklós és Püspökladány között.

Hirdetés

Indulhat az M4-es gyorsforgalmi út előkészítése Törökszentmiklós és Püspökladány között. A TED-en megjelentek szerint a mintegy 65 kilométeres szakasz - mely a leghosszabb a kivitelezendő szakaszok között - tervezését az Utiber Kft. és a Roden Kft. végzi el. A feladatok közt a módosított engedélyezési terv készítése, valamint a kiviteli terv készítése egyaránt szerepel.

A beruházó NIF Zrt. közbeszerzées szerint a szakaszon hat egyéb csomópont, két komplex pihenő és két egyszerű pihenő is kiépül.

A Budapesttől a román határnál fekvő Nagykerekiig létrejövő M4-esen jelenleg már Üllő és Cegléd, Cegléd és Abony, valamint Berettyóújfalu és Nagykereki között is zajlik a kivitelezés. Ugyanakkor az Abony és Törökszentmiklós közötti szakaszra tavaly írták ki a kivitelezői közbeszerzést, míg a Püspökladány és Berettyóújfalu közötti 30 kilométeres szakaszról tavaly nyáron derültek ki az első információk.

ÚtépítésM4-esPüspökladányTörökszentmiklóstervezésRoden Kft.Utiber Kft.

Hírlevél

Hirdetés