2024.04.18, Csütörtök
Megkezdődött a Millennium Gardens építkezése a Rákóczi-híd lábánál
Látványtervek: Millenium Gardens

Megkezdődött a Millennium Gardens építkezése a Rákóczi-híd lábánál

mti, magyarepitok.hu, iroda.hu

2018.06.16. 10:35 - Szabó Ákos

A 37 ezer négyzetméteres fővárosi irodaház 2020-ra készül el.

Hirdetés

Pénteken letették a Millennium Gardens irodakomplexum alapkövét a Művészetek Palotáját (Müpa) és a Nemzeti Színházat is magában foglaló fővárosi Millennium Városközpontban. A magyar TriGranit csoport 2011 óta első hazai ingatlanfejlesztése során a Rákóczi-híd pesti hídfőjéhez közel egy 10 emeletes, 37 ezer négyzetméteres épület készül el.

Az A kategóriás irodaházban a környezettudatosság jegyében több mint 200 kerékpár tárolására alkalmas kerékpártárolót is kialakítanak zuhanyzókkal és öltözőkkel együtt. Emellett az irodaépületben elektromosautó-töltőhelyeket is átadnak majd.

 

 

Egyszerre 4 projekten dolgozik Közép-Európában a TriGranit

Az épület teljes egészében 2020-ra készül el, azonban az első bérlők korábbi információk szerint már 2019-ben beköltözhetnek majd az irodaházba. A komplexumot egy 600 férőhelyes parkoló fogja kiszolgálni.

A TriGranit-csoport jelenleg 4 hasonló méretű projekten dolgozik a közép-európai régióban. A Millennium Gardens mellett jelenleg folyamatban van Krakkóban a Bonarka for Business (B4B) irodakomplexum nyolcadik, H épületének kivitelezése és az irodaház kilencedik épületének munkálatai is várhatóan elindulnak a közeljövőben. Emellett a TriGránit a szintén lengyelországi Katowicében hamarosan megkezdi a Silesia Towers épületegyüttes építkezését is.

 

 

Mi épül?TriGránitBudapestiroda

Hírlevél

Hirdetés