2024.03.28, Csütörtök
Szállodát nyitnak 2020-ban a Boráros téren
Angyal Irodaház (citireal.hu)

Szállodát nyitnak 2020-ban a Boráros téren

magyarepitok.hu

2018.12.21. 17:27 - Almási Krisztina

A fővárosi Angyal Irodaházat építik át szállodává a Wing fejlesztésében, a hotelben az átadás után 214 szoba várja majd a vendégeket.

Hirdetés

A WING Zrt. értékesítette a Boráros tér szomszédságában található, 7700 négyzetméter alapterületű Angyal Irodaházat a B&B Hotels francia economy hotellánc számára. A két cég stratégiai megállapodása alapján a WING fejlesztésében szállodává alakítják az épületet, amely így a harmadik legnagyobb európai  hotellánc első magyarországi egysége lesz.


Közlekedési csomópontban alakítják ki a szállodát

Az egykori irodaház funkcióváltását a megfelelő elhelyezkedés is indokolja. A Dunára néző épület a belváros, az üzleti negyed és a népszerű Ráday utca közelében található, kiváló tömegközlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, valamint könnyen elérhetőek az M1, M5, M7 autópályák is.

Fabrice  Collet, a B&B Hotels vezetője elmondása alapján a hotellánc célja olyan innovatív szállodai szolgáltatás nyújtása mind az üzleti, mind a szabadidős célcsoport számára, amely ötvözi a kortárs designt, a vonzó árakat és a magas minőségű szolgáltatásokat.

Az új, 214 szobás szálloda várhatóan 2020-ban nyílik meg Budapest központi részén.


A WING egyre inkább részt vesz az idegenforgalmi beruházásokban

Az Angyal Irodaház épületében fejlesztendő hotel rövid időn belül a WING második jelentős idegenforgalmi ingatlan-beruházása: 2018 elején nyitotta meg kapuit a cég fejlesztésében Magyarország első, közvetlen terminál-összeköttetéssel rendelkező repülőtéri hotelje, az ibis Stlyes Budapest Airport Hotel.

Az 1990-ben alapított B&B Hotels Európa harmadik legnagyobb economy hotellánca, amely több mint 470 szállodát üzemeltet a kontinensen. A közép-kelet-európai régióban a Boráros téri hotel lesz a vállalat nyolcadik helyszíne.

Wing Zrt.Mi épül?szállodaberuházásBudapest

Hírlevél

Hirdetés