2019.05.19, Vasárnap
Átfogó kép a hazai hídépítésről - megjelent a Magyar Építők újabb magazinja

Átfogó kép a hazai hídépítésről - megjelent a Magyar Építők újabb magazinja

2017.10.19. 19:21 - Hegedűs Gergely

Miért rokonszakma az útépítés és a borászat? Hogyan váltja ki pár száz cseréppel a napelemeket egy magyar fejlesztés? Miért adták át síri csendben történelmünk egyik legnagyobb építőipari beruházását? Többek közt ezekre a kérdésekre is választ ad a Magyar Építők legújabb magazinja, mely ezúttal a hazai hídépítésekre fókuszál.

Hirdetés

„Bárki bármit is mond, az útépítés egy alkotómunka, aki úgy véli, hogy favágás, az téved!” – ezzel a mondattal írta le filozófiáját az EuroAszfaltot irányító Nagy László a lapunknak adott nagyinterjúban. Magazinunk második számának több cikkéből is hasonló végkövetkeztetésre lehet jutni az építőiparral kapcsolatban. A kisvállalkozásból kinőtt sikeres magyar cégek, a hazánkban második otthonát megtaláló finn hidász és a Kelet-Európát a magyar szaktudásra alapozva meghódító multi is a hosszú távú gondolkodás mellett érvel a történeteivel.

A mélyinterjúk mellett látványos képriportokkal és helyszíni beszámolókkal tekintünk be a legnagyobb most folyó beruházásokba, köztük a zalai tesztpálya, a Telekom-székház, a komáromi és mosoni Duna-híd munkáiba.

A fenti képre kattintva lapozzon bele magazinunkba, és ha tetszik, rendelje meg legújabb példányát vagy éves előfizetését! Az újságot a Lapker országos hálózatának újságárusainál is meg tudja vásárolni.

Adatait kizárólag az Ön előfizetésével kapcsolatos ügyintézéshez használjuk fel.

  • Megrendelheti a MAGYAR ÉPÍTŐK aktuális lapszámát (2017. október) 1.000 Ft (bruttó díj, ÁFA kulcs 5%) értékben + postaköltség 375,- Ft elsőbbségi levélküldeménnyel.
  • Megrendelheti az egyéves MAGYAR ÉPÍTŐK előfizetését a legközelebbi lapszámtól (2018. január) 3.800 Ft (bruttó díj, ÁFA kulcs 5%) értékben + postaköltség 4 × 375,- Ft elsőbbségi levélküldeménnyel.

(fotó: hídépítő Zrt. - Clark ádám úszódaru)

Hirdetés

Hírlevél

Hirdetés