2024.06.17, Hétfő

A zalaegerszegi központú építőipari cég a győztes ajánlatnak köszönhetően másfél milliárd forintos beruházást hajt végre a balatonboglári sportközpontban.

Az eredetileg becsült nettó 1 milliárd 490 millió forintnál kissé magasabb összegben, nettó 1 milliárd 513 millió forintért a ZÁÉV Építőipari Zrt. végezheti el a balatonboglári Nemzeti Kézilabda Akadémia felújítását.

Az eredmény a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg, a nyílt közbeszerzést a Nemzeti Sportközpontok írta ki. A kiírás szerint a nyertesnek a Nemzeti Kézilabda Akadémia szállás- és kiszolgáló épületeit kell átalakítania, felújítania, továbbá új portaépületet kell építenie, a balatonboglári Kodály Zoltán utcában.

Az öt ajánlat közül az összességében legelőnyösebb lett a nyertes, az értékelésnél 70 súlyszámmal szerepelt az ár, 20 súlyszámmal a környezetvédelem, míg 10 súlyszámot kapott a kivitelezés ideje, amely legfeljebb 290 nap lehet.     

Az ajánlatot tett további négy cég, az EB Hungary Invest Kft., a "Jánosik és társai" Ipari, Szolgáltató és Karbantartó Kft., a Kalotherm Építőipari Zrt., továbbá a Magyar Építő Zrt. 

(mti)

ZÁÉV Építőipari Zrt.Aktuális