2024.07.23, Kedd
Sikerre ítélve

Sikerre ítélve

2024.01.30. 08:00

A Magyar Építők tavaszi magazinjában egy példaértékű építőipari teljesítményt és egy figyelemre méltó ágazati kezdeményezést helyeztünk a fókuszba.

Kiterjesztett platformként az építőipart európai szinten támogatni képes felület születik: a Magyar Építők által létrehozott Building Connections nemcsak a hazai cégek európai expanzióját, de az itthon elért teljesítmények nemzetközi ismertségét is elhozhatja majd. Többek közt ezzel a gondolattal indítottuk útjára lapunk legfrissebb, áprilisi magazinját. A megjelent tartalmakat 17 nyelvre fordító, SEO optimalizált, reszponzív és automatizált építőipari hírportálról természetesen a Magyar Építők főtámogatásával első ízben létrejött, hiánypótló építőipari marketing konferencián is szó esett, amely szintén kiemelt helyet kapott a tavaszi magazinunkban.

A legújabb nyomtatott kiadványunk ugyanakkor ezúttal nem egy átfogó ágazati témára, hanem egy példaértékű ágazati teljesítményre helyezte a címlapja fókuszát: éppen a mai napon, április 25-én ünnepli 30. születésnapját a sárospataki székhelyű Weinberg ’93 Kft. A zempléni gyökereihez hűen ragaszkodó ügyvezető igazgatóként Derczó István számos olyan tapasztalatot és üzenetet fogalmazott meg a lapunknak, ami miatt méltán lett az egyik legolvasottabb interjúnk az erről beszámoló cikk.

A tavaszi magazinban mindezeken túl a legnagyobb és legizgalmasabb folyamatban levő hazai projektek is helyt kaptak: beszámolunk többek közt a Hungaroring fejlesztéséről, a Zuglói Városközpontban születő új utakról, valamint a geszti kastély és a sukorói kajak-kenu központ előre haladásáról is.

 


Itt lehet beszerezni a magazint

Az újság megrendelése esetén az adatait kizárólag az Ön előfizetésével kapcsolatos ügyintézéshez használjuk fel.

Rendelje meg a MAGYAR ÉPÍTŐK magazin éves előfizetését 4.400 Ft + postaköltség 3.003 Ft értékben. (Az árak az 5%-os áfát tartalmazzák.)

A megrendeléséhez visszaigazoló e-mail-ben díjbekérőt küldünk. Kérjük, ez alapján utalja át az előfizetés díját! Amint regisztráljuk a befizetést, levélpostai küldeményként feladjuk a számlával együtt az Ön által megadott szállítási címre.

Érvényes: 2023. február 17-től visszavonásig.    

építőiparMagyar ÉpítőkMagazin