2018.09.22, Szombat
Utat az új generációnak az építőiparban!

Utat az új generációnak az építőiparban!

2018.07.19. 10:15

Hegedűs Gergely

A Magyar Építők legújabb magazinjában a legnagyobb hazai cégeket kérdeztük meg az egyre több vállalatnál aktuálissá váló generációváltásról.

Hirdetés

A nemzetközi felmérések szerint a vállalatok 40 százalékának romlik a helyzete az első generációváltás bekövetkezése után. A magyar építőipar java a történelmi adottságok miatt ezekben az években szembesül ezzel a feladattal, melyre a Hunép Universal Zrt. tavasszal egy példaértékű megoldást mutatott meg. A most megjelent magazinunk fókusza is a lehetséges megoldásokat keresi,

ennek érdekében megszólaltattuk a legjelentősebb hazai tulajdonú társaságokat az ágazatban.

A júliusi magazinunkban a Buda Palota nagyszabású felújítását, a legrégebbi építőipari termék sikerének titkát, egy BIM-től jóval olcsóbban és gyorsabban bevezethető digitalizációs eszközt is bemutatunk, továbbá számos nívódíjas építőipari projektet is körbejárunk.

Lapozzon bele a képre kattintva!


Hol lehet beszerezni a magazint?

Az újságot a Lapker országos hálózatának újságárusainál meg tudja vásárolni.

Emellett meg is rendelheti az alábbi feltételek mellett:

  • Az éves előfizetés ára 3.800 Ft + 1.575 Ft postaköltség. (Az árak az 5%-os áfát tartalmazzák.)
  • A megrendeléséhez visszaigazoló e-mail-ben díjbekérőt küldünk. Kérjük, ez alapján utalja át az előfizetés díját! Amint regisztráljuk a befizetést, levélpostai küldeményként feladjuk a számlával együtt az Ön által megadott szállítási címre.

Adatait kizárólag az Ön előfizetésével kapcsolatos ügyintézéshez használjuk fel.

építőipar

Hirdetés