2022.06.30, Csütörtök

Régebbi számok

Történelmi időket élünk az építőiparban

2021.07.15

A rendszerváltás óta nem tapasztaltunk olyan szintű beavatkozást az ágazat piaci folyamataiba, mint, amire most a magyar kormány elszánta magát.

Ezt adta a politikai stabilitás az építőiparnak

2021.01.14

Minden fronton az építőipar újbóli begyorsulását észleljük, így idei első magazinunkban egy pörgős évre igyekszünk ráhangolni az ágazatot.

Építőipar: Hullámvasút üzemmódra felkészülni!

2020.07.10

Nyári magazinunkban megvizsgáljuk, milyen válaszokat tud adni az ágazat a megrendelések átmeneti visszaesésére, de természetesen a legizgalmasabb projekteket is bemutatjuk.

Boldog Új Évtizedet Kívánunk, Építőipar!

2020.01.29

Adott a kérdés a hazai építőiparnak az előttük álló évtizedben: az egyre feszesebb körülmények között hogyan lesz képes átlépni naponta a saját árnyékát?

Miért drága a magyar építőipar?

2019.07.15

A nagy projekteket döntően befolyásoló jelenségről kérdeztük meg az ágazat főszereplőit a nyári magazinunkban.

65 százalékos ugrás az építőiparban - ki bírja ezt a tempót?

2019.01.23

A téli magazinunkban utánajártunk, mely vállalatok tudják a leginkább meglovagolni az ágazat elképesztő felpörgését.

Utat az új generációnak az építőiparban!

2018.07.19

A Magyar Építők legújabb magazinjában a legnagyobb hazai cégeket kérdeztük meg az egyre több vállalatnál aktuálissá váló generációváltásról.

Talpra, magyar építőipar!

2018.01.06

Miért és hogyan nőhet a többszörösére a hazai építőipar az elkövetkező évtizedekben? Miért jobb, ha fenyegetés helyett lehetőségként tekintünk a digitalizációra, ha már úgyis elkerülhetetlen? Többek közt ezekre a kérdésekre adunk választ a Magyar Építők legújabb magazinjában.

Jó hírek a hazai építőiparból – immár nyomtatott formában is!

2017.01.17

Elindult a Magyar Építők magazin, az első szám már kapható az újságárusoknál.

Újuló remények a magyar építőiparban

2021.04.15

A technológiai fejlődés a pályaválasztás előtt álló fiatalokban is felkeltette az érdeklődést az ágazat iránt - ezzel a jó hírrel adja meg az alaphangot a Magyar Építők tavaszi magazinja.

A jövő a tét!

2020.10.16

A napokban megjelent őszi magazinunkban azt üzenjük a nagy cégeknek: megéri befektetni a jövőbe, és megéri javítani az ágazat hírnevét.

Az építőipar felveszi a kesztyűt!

2020.04.23

Minden ágazatot alapvetően két vírus fertőz 2020 tavaszán, mi úgy látjuk, hogy a hazai építőipar mindkettőre jó választ ad. A rendkívüli helyzetben rendkívüli terjedelemmel jelent meg a Magyar Építők tavaszi magazinja.

Megépült a magyar építőipar

2019.10.16

A rekordszámok mögött jelentős szerkezeti és kommunikációs fejlődés tapasztalható, lehetővé téve az ágazat munkabékéjét - többek közt ezzel is foglalkozunk a legújabb magazinunkban.

Teljes áttörés az építőiparban

2019.04.15

A makrogazdasági mutatók javulása egy másik örömteli folyamattal jár együtt: az építőipar jó hírei is kezdenek hírré válni a magyar médiában!

Mi lehet a magyar építőipar csodafegyvere?

2018.10.17

Ugyanaz, ami az ágazat piacvezető lapjává fejlődött Magyar Építőknek! Ennek az eszköznek eredtünk a nyomába az őszi magazinunkban.

Ez a szer, amit nem szabad kihagyni!

2018.04.19

Médiapartnerként testközelből tapasztalhattuk meg, hogy mennyi pozitív folyamatot tud beindítani a megfelelő kommunikáció az építőiparban. Többek közt ezeket is bemutatjuk a tavaszi magazinunkban!

Átfogó kép a hazai hídépítésről - megjelent a Magyar Építők újabb magazinja

2017.10.18

Miért rokonszakma az útépítés és a borászat? Hogyan váltja ki pár száz cseréppel a napelemeket egy magyar fejlesztés? Miért adták át síri csendben történelmünk egyik legnagyobb építőipari beruházását? Többek közt ezekre a kérdésekre is választ ad a Magyar Építők legújabb magazinja, mely ezúttal a hazai hídépítésekre fókuszál.