2024.04.25, Csütörtök

Hirdetés

Irány a Contech!

Irány a Contech!

magyarepitok.hu

2023.01.25. 11:04 - Hegedűs Gergely

A pénzügyi szektorban sikeres FinTech elemeit az építőiparba átkonvertáló ConTech, illetve az ingatlanfejlesztést új dimenzióba helyező PropTech ma még elképzelhetetlen változásokat hoz az iparágba, míg a fenntarthatóság az egyetlen járható út a jövő sikeres vállalatai számára­.

Hirdetés

Az év első napjaiban több meghatározó vállalat tette közzé stratégiáját a hazai építőiparban. Ezek alapján a fenntartható, hatékony és költségkímélő módszerek kerülnek idén előtérbe, a digitális átalakulás térnyerésével. A Magyar Építők első idei magazinjában arra igyekeztünk felhívni a figyelmet, hogy az építőiparban is sokszor beigazolódott már az örök törvényszerűség, miszerint minden nehéz helyzet egyúttal növekedési lehetőség: a kiszáradó piac miatt felszabaduló szellemi és fizikai kapacitások alkalmat adnak a hatékonyságnövelő fejlesztésekre.

Lapunk nem véletlenül helyezi idén fókuszba a BIM fogalmát is magába foglaló ConTechet és ezzel összefüggésben a fenntarthatóságot. A pénzügyi szektorban sikeres FinTech elemeit az építőiparba átkonvertáló ConTech, illetve az ingatlanfejlesztést új dimenzióba helyező PropTech ma még elképzelhetetlen változásokat hoz az iparágba, míg a fenntarthatóság az egyetlen járható út a jövő sikeres vállalatai számára­.

A januári magazinunkban ugyanakkor részletesen bemutatjuk a legutóbbi Építőipari Nívódíj nyertes épületeit, a Magyarország legnagyobb épületeként átadott Mol Campust, és a főváros egyik legforgalmasabb tereként teljesen megújult Blaha Lujza teret. Mindezek mellett szokás szerint teret adunk az iparág legizgalmasabb részleteit bemutató interjúknak, valamint a magasépítés, a kötött pálya és az útépítés legfrissebb projektjeinek.

 


Itt lehet beszerezni a magazint

Az újság megrendelése esetén az adatait kizárólag az Ön előfizetésével kapcsolatos ügyintézéshez használjuk fel.

Rendelje meg a MAGYAR ÉPÍTŐK magazin éves előfizetését 4.400 Ft + postaköltség 3.003 Ft értékben. (Az árak az 5%-os áfát tartalmazzák.)

A megrendeléséhez visszaigazoló e-mail-ben díjbekérőt küldünk. Kérjük, ez alapján utalja át az előfizetés díját! Amint regisztráljuk a befizetést, levélpostai küldeményként feladjuk a számlával együtt az Ön által megadott szállítási címre.

Érvényes: 2023. február 17-től visszavonásig.    

Régebbi számokMagyar Építők

Hírlevél

Hirdetés