2024.04.28, Vasárnap

Hirdetés

Kizöldülünk 2050-re?
Fotó: magyarepitok.hu

Kizöldülünk 2050-re?

magyarepitok.hu

2023.04.14. 12:26 - Hegedűs Gergely

A háborúval terhelt időszak egy lehetőséget is teremt arra, hogy jelentősen növeljük az iparág fenntarthatóságát.

Hirdetés

Az építőipart egyre jobban érintő fenntarthatóságot helyezte fókuszba a tavaszi magazinunk, amely számos ponton érinti az ágazat szereplőit. A globális szintű fenntarthatósági célokhoz ugyanis az iparág a működési energiahatékonysággal, az alapanyagfelhasználással és a létrehozott épületek hatékonyságával egyaránt hozzá tud járulni. Tehát amikor fenntarthatóságról beszélünk, költségmegtakarításról, hatékonyságról, azaz nyereségről beszélünk, ami a jelenlegi nehéz időszakban a túlélés kulcsa is lehet.

Hosszú utat kell bejárni minden építőipari szereplőnek ezen az úton, akár olyan morális kérdésekben is álláspontra jutva, hogy félünk-e az atomenergiától vagy elfogadjuk, hogy a világ jelenleg ismert leghatékonyabb zöldenergiája. Ugyanakkor ez a háborúval, válságokkal terhelt időszak, amelyben Magyarországon a munkaellátottság jóval alacsonyabb, mint a korábbi években, egyben egy lehetőséget is teremt arra, hogy jelentősen növeljük az iparág fenntarthatóságát. 

A legfrissebb számunkban a fenti gondolatok mellett teret adunk az átadáshoz közeledő Nemzeti Atlétikai Központnak, a kulcsfontosságú metróállomások átadásának és a 8-as főút déli elkerülő szakasz befejezésének.

VII. évf. 2. szám


Itt lehet beszerezni a magazint

Az újság megrendelése esetén az adatait kizárólag az Ön előfizetésével kapcsolatos ügyintézéshez használjuk fel.

Rendelje meg a MAGYAR ÉPÍTŐK magazin éves előfizetését 4.400 Ft + postaköltség 3.003 Ft értékben. (Az árak az 5%-os áfát tartalmazzák.)

A megrendeléséhez visszaigazoló e-mail-ben díjbekérőt küldünk. Kérjük, ez alapján utalja át az előfizetés díját! Amint regisztráljuk a befizetést, levélpostai küldeményként feladjuk a számlával együtt az Ön által megadott szállítási címre.

Érvényes: 2023. február 17-től visszavonásig.    

 

Régebbi számokMagyar Építők

Hírlevél

Hirdetés