2024.03.28, Csütörtök
Újuló remények a magyar építőiparban
illusztráció - Nagy Mihály/magyarepitok.hu

Újuló remények a magyar építőiparban

magyarepitok.hu

2021.04.15. 09:41 - Hegedűs Gergely

A technológiai fejlődés a pályaválasztás előtt álló fiatalokban is felkeltette az érdeklődést az ágazat iránt - ezzel a jó hírrel adja meg az alaphangot a Magyar Építők tavaszi magazinja.

Hirdetés

Egy évvel ezelőtt a 2020-as tavaszi lapszámunk készítésekor próbáltuk feltárni, hogy a Covid-19 vírus miatt kitört bénító pánikhangulat mennyire érintette meg a hazai építőipart. Utólag kijelenthető, hogy 2020 első kétharmadában érdemben nem érintette az ágazatot a betegség megjelenése. Sajnos az elmúlt félév során viszont egyre több kisebb, vagy nagyobb dráma zajlott az ágazat különböző vállalatainál, projektjeinél. Nem sikerült megúszni. Home-office-ban szenvedő kollégák, üres irodaházak és maszkos embertömeg mindenütt...

A 2021 tavaszára szinte tömegessé váló fertőzési hullám ellenére viszont az ágazat ismét kitett magáért, hiszen napról-napra oldották a még egészségesek, vagy a már gyógyultak a korábban elképzelhetetlennek tűnő átszervezési kihívásokat. További jó hír, hogy a technológiai fejlődés a pályaválasztás előtt álló fiatalokban is felkeltette az érdeklődést az ágazat iránt: idén némileg nőtt a szakképzésre jelentkezők száma.

Többek közt ezekkel a gondolatokkal alapozzuk meg a tavaszi magazinunk tartalmát, melyben részletes galériával mutatjuk be a legutóbb átadott leglátványosabb projekteket. Emellett beszámolunk

  • a látványos köntösét felöltő Nemzeti Galériáról,
  • a nem lassuló út- és vasútfejlesztésekről,
  • továbbá az országszerte zajló jelentős sportberuházásokról is.

 

Itt lehet beszerezni a magazint

Az újság megrendelése esetén az adatait kizárólag az Ön előfizetésével kapcsolatos ügyintézéshez használjuk fel.

Rendelje meg a MAGYAR ÉPÍTŐK magazin éves előfizetését 4.400 Ft + postaköltség 2.394 Ft értékben. (Az árak az 5%-os áfát tartalmazzák.)

A megrendeléséhez visszaigazoló e-mail-ben díjbekérőt küldünk. Kérjük, ez alapján utalja át az előfizetés díját! Amint regisztráljuk a befizetést, levélpostai küldeményként feladjuk a számlával együtt az Ön által megadott szállítási címre.

Érvényes: 2021. január 1-től visszavonásig.

 

Régebbi számokMagyar Építőképítőipar

Hírlevél

Hirdetés