2024.03.28, Csütörtök
Kötött pályán!

Kötött pályán!

magyarepitok.hu

2022.07.14. 11:00 - Hegedűs Gergely

A legújabb magazinunk címe csak részben jelzi azt, hogy egy új rovatot hívtunk életre...

Hirdetés

„Száz vasútat, ezeret! Csináljatok, csináljatok” – ezzel a Petőfi idézettel adtuk meg az alaphangot a nyári magazinunkban, jelezve, hogy lapunk új rovatot nyitott a vasútfejlesztések és a többi kötött pályás projekt számára. A téma fontosságát mi sem bizonyítja jobban, hogy a következő időszakban mintegy 6000 milliárd forintos vasútfejlesztés várható, ebből 2000 milliárd forintot a gördülőállomány, 4000 milliárd forintot a közlekedési infrastruktúra fejlesztésére szánnak.

Mindazonáltal a legújabb magazinunk címe csak részben jelzi azt, hogy egy új rovatot hívtunk életre. Részben ugyanis az építőipar sajátos helyzetére utalunk, ami többek közt annak tudható be, hogy az ágazat nagymértékben függ a kormányzati megrendelésektől, akárcsak a többi iparág által generált megrendelésektől.

A kiemelt témán túl természetesen teret adunk az ágazat legújabb eredményeinek és legfontosabb trendjeinek is a fotógalériákkal, projektcikkekkel és interjúkkal. Többek közt bemutatjuk a megújult Operaházat, a nemrég átadott Néprajzi Múzeumot és zalaegerszegi uszodát, ugyanakkor beszámolunk a legjelentősebb útfejlesztésekről is.


Itt lehet belenézni a nyári magazinba:

 


Itt lehet beszerezni a magazint

Az újság megrendelése esetén az adatait kizárólag az Ön előfizetésével kapcsolatos ügyintézéshez használjuk fel.

Rendelje meg a MAGYAR ÉPÍTŐK magazin éves előfizetését 4.400 Ft + postaköltség 2.394 Ft értékben. (Az árak az 5%-os áfát tartalmazzák.)

A megrendeléséhez visszaigazoló e-mail-ben díjbekérőt küldünk. Kérjük, ez alapján utalja át az előfizetés díját! Amint regisztráljuk a befizetést, levélpostai küldeményként feladjuk a számlával együtt az Ön által megadott szállítási címre.

Érvényes: 2021. január 1-től visszavonásig.    

Régebbi számokMagyar Építők

Hírlevél

Hirdetés