2024.04.24, Szerda
A régi recept lesz a nyerő az építőiparban

A régi recept lesz a nyerő az építőiparban

magyarepitok.hu

2022.04.15. 10:27 - Hegedűs Gergely

A Magyar Építők történetének huszadik magazinjában az ország legnagyobb építési projektjei mellett a szokásos helyzetértékelés is helyet kapott.

Hirdetés

Az immár több évre elhúzódó válságos időkben mindenkinek unortodox megoldások után kell néznie Európában és világszerte – többek közt ezzel a gondolattal nyitja a Magyar Építők a tavaszi magazinjában a vezércikket. Ugyanakkor a cikk arra is kitér, hogy nekünk magyaroknak ezek a válságos évek nem jelentenek megoldhatatlan feladatot. Az elmúlt évtizedeket ugyanis nem egyszer a túlélésre való berendezkedés határozta meg az építőiparban, amelyben sok hazai vezető alapozza nem hagyományos megoldásait arra az elméletre, miszerint „Minden piac, piac!”. Várhatón a jelenlegi nehézségekre is meg fogja találni az ágazat az újabb és újabb megoldásait.

A Magyar Építők immár huszadik magazinjában természetesen az ország legnagyobb építési projektjeit is bemutatjuk, többek közt a befejezéshez közeledő MOL Campus, a már átadott tatabányai sportcsarnok és az immár látogatható Magyar Zene Háza híreit is tálalva.

Mindezeken túl hat iparági interjút, négy történelmi jelentőségű felújítási projektet és az útépítés elmúlt negyedévének legfőbb eredményeit is tartalmazza a legújabb magazin.

 

 

Itt lehet beszerezni a magazint

Az újság megrendelése esetén az adatait kizárólag az Ön előfizetésével kapcsolatos ügyintézéshez használjuk fel.

Rendelje meg a MAGYAR ÉPÍTŐK magazin éves előfizetését 4.400 Ft + postaköltség 2.394 Ft értékben. (Az árak az 5%-os áfát tartalmazzák.)

A megrendeléséhez visszaigazoló e-mail-ben díjbekérőt küldünk. Kérjük, ez alapján utalja át az előfizetés díját! Amint regisztráljuk a befizetést, levélpostai küldeményként feladjuk a számlával együtt az Ön által megadott szállítási címre.

Érvényes: 2021. január 1-től visszavonásig.

Hírlevél

Hirdetés