2024.04.20, Szombat
Az eszköz, amely forradalmasíthatja az ágazatot

Az eszköz, amely forradalmasíthatja az ágazatot

2021.10.25. 11:20 - Hegedűs Gergely

Minden okunk megvan arra, hogy egy olyan eszközt állítsunk őszi magazinunk fókuszába, amelyről túlzás nélkül állíthatjuk, hogy képes forradalmasítani az ágazatot.

Hirdetés

Az építőipari hullámvasút a legszélesebb körű összefogás ellenére is, időről-időre megkeresi vagy megtalálja a maga szélsőségeit. Szerencsére az építőipari hullámvasút szédítő sebességét, mára mintha a hazai szereplők megszokták volna, így a leglehetetlenebb körülmények ellenére is az építőipar hozza a kötelezőt a nemzeti össztermék 2021-es térképén. Ebben a stabilitást mutató környezetben minden okunk megvan arra, hogy egy olyan eszközt állítsunk őszi magazinunk fókuszába, amelyről túlzás nélkül állíthatjuk, hogy képes forradalmasítani az ágazatot.

Hogy a megfelelő workflow-val alkalmazott Building Information Management (BIM) egészen elképesztő mértékben javítja egy-egy nagy projekt pénzügyi mutatóit, arra immár egy magyar vállalat működő példája az élő bizonyíték: ezt részletesen be is mutatjuk olvasóinknak.  

Mindezek mellett természetesen kitérünk az ország jelenleg zajló legnagyobb és legizgalmasabb építőipari projektjeire, többek közt bemutatjuk

  • a Budavári Palota újjáéledt épületeit,
  • a Nyugati pályaudvar megújult utascsarnokát,
  • a legmagasabb pontját elért Mol Campust,
  • az európai szinten is egyedüláló bihari betonelemgyárat,
  • valamint a különleges Tisza-híd projektjének előrehaladását.

 


Itt lehet belelapozni az őszi számunkba

 

 

Itt lehet beszerezni a magazint

Az újság megrendelése esetén az adatait kizárólag az Ön előfizetésével kapcsolatos ügyintézéshez használjuk fel.

Rendelje meg a MAGYAR ÉPÍTŐK magazin éves előfizetését 4.400 Ft + postaköltség 2.394 Ft értékben. (Az árak az 5%-os áfát tartalmazzák.)

A megrendeléséhez visszaigazoló e-mail-ben díjbekérőt küldünk. Kérjük, ez alapján utalja át az előfizetés díját! Amint regisztráljuk a befizetést, levélpostai küldeményként feladjuk a számlával együtt az Ön által megadott szállítási címre.

Érvényes: 2021. január 1-től visszavonásig.

Régebbi számoképítőipar

Hírlevél

Hirdetés