2024.04.24, Szerda
Megépült a magyar építőipar
Illusztráció - Bernát Benjámin/magyarepitok.hu

Megépült a magyar építőipar

magyarepitok.hu

2019.10.16. 12:06 - Hegedűs Gergely

A rekordszámok mögött jelentős szerkezeti és kommunikációs fejlődés tapasztalható, lehetővé téve az ágazat munkabékéjét - többek közt ezzel is foglalkozunk a legújabb magazinunkban.

Hirdetés

Kiemelkedő teljesítményt nyújtott az elmúlt években az építőipar. Az ágazat rekordszámai mögött egy figyelemre méltó szerkezeti átalakulás is lezajlott az elmúlt években, ennek köszönhetően mára a magyar tulajdonú vállalatok vannak meghatározó szerepben. További jelentős változás az építők ágazati kommunikációjának fejlődése. Az építőipart romboló, pontatlan kritikák visszaszorultak, amelyek a lapunk elindítása előtt meghatározóak voltak, lehetővé téve az iparág munkabékéjét.

Őszi magazinunkban ezekből a gondolatokból kiindulva tekintettünk a jövőbe, ugyanakkor a múlt értékeit is megtalálja az olvasó. Az ágazat legrégebbi magyar cégeként 130 éves születésnapját ünneplő Magyar Építő Zrt. vezetőjével interjúztunk, és bemutatjuk Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. 20 éves jubileumi kiadványát, melyet lapunk munkatársai készítettek.

A 2017-es elindulása óta tizedik alkalommal megjelenő magazinunk mindezek mellett látványos galériákkal jelentkezik a nemrég átadott budapesti József Nádor térről, az átépített zalakarosi fürdőről és a Városligetben megújult Millenium Házáról.
 

Itt lehet beszerezni a magazint

Az újságot a Lapker országos hálózatának újságárusainál meg tudja vásárolni.

Emellett meg is rendelheti az alábbi feltételek mellett:

Az éves előfizetés ára 3.800 Ft + 1.575 Ft postaköltség. (Az árak az 5%-os áfát tartalmazzák.)

A megrendeléséhez visszaigazoló e-mail-ben díjbekérőt küldünk. Kérjük, ez alapján utalja át az előfizetés díját! Amint regisztráljuk a befizetést, levélpostai küldeményként feladjuk a számlával együtt az Ön által megadott szállítási címre.

Adatait kizárólag az Ön előfizetésével kapcsolatos ügyintézéshez használjuk fel.

Régebbi számokMagyar Építők

Hírlevél

Hirdetés