2024.04.20, Szombat
Mi lehet a magyar építőipar csodafegyvere?

Mi lehet a magyar építőipar csodafegyvere?

2018.10.17. 22:11 - Hegedűs Gergely

Ugyanaz, ami az ágazat piacvezető lapjává fejlődött Magyar Építőknek! Ennek az eszköznek eredtünk a nyomába az őszi magazinunkban.

Hirdetés

A hatékony belső kommunikáció az egyik kiemelt témája a Magyar Építők legfrissebb nyomtatott magazinjának. Miután a lapot működtető Regon Média Zrt. nemrég éppen ezzel a céllal tartott belső tréninget Villányban, az őszi magazinunk az ott eltöltött hétvége tanulságait is tálalja. Egy másik esemény miatt is foglalkozunk a Regonnal, a tulajdonos Oltyán József sikeres tranzakciója, a CEMP-X Online Zrt. megvásárlása utáni összegzésünk is megtalálható a legújabb számban.

Mindezek mellett az őszi magazin azt is megvizsgálja,

milyen filozófiával tudja 25 éve nem lankadó lendülettel és egyre jelentősebb sikerekkel ugyanazt a céget vezetni Markovich Béla;

hogyan lehet tőzsgyökeres szatmári szemlélettel sok milliárdos építőipari céget építeni az ország egyik legelmaradottabb régiójában;

és azt is, hogy hogyan tudják összeegyeztetni az emberi léptéket a modern építészettel a főváros legnagyobb ingatlanberuházásában. 

 

Hol lehet beszerezni a magazint?

Az újságot a Lapker országos hálózatának újságárusainál meg tudja vásárolni.

Emellett meg is rendelheti az alábbi feltételek mellett:

  • Az éves előfizetés ára 3.800 Ft + 1.575 Ft postaköltség. (Az árak az 5%-os áfát tartalmazzák.)
  • A megrendeléséhez visszaigazoló e-mail-ben díjbekérőt küldünk. Kérjük, ez alapján utalja át az előfizetés díját! Amint regisztráljuk a befizetést, levélpostai küldeményként feladjuk a számlával együtt az Ön által megadott szállítási címre.

Adatait kizárólag az Ön előfizetésével kapcsolatos ügyintézéshez használjuk fel.

Régebbi számokMagyar Építők

Hírlevél

Hirdetés