2024.03.29, Péntek
A jövő a tét!
Fotó: Nagy Mihály/magyarepitok.hu

A jövő a tét!

magyarepitok.hu

2020.10.16. 13:53 - Hegedűs Gergely

A napokban megjelent őszi magazinunkban azt üzenjük a nagy cégeknek: megéri befektetni a jövőbe, és megéri javítani az ágazat hírnevét.

Hirdetés

Az őszi magazinunk vezérfonalát keresve abból indultunk ki, hogy az ágazatban a 2020-ig tartó töretlen növekedés éveiben sem volt idő kialakítani egy olyan rendszert, amely az ágazat rugalmasságáért felelős. A lapunk ugyanakkor ezen a nyáron olyan dologra vállalkozott a járvánnyal terhelt időszakban, ami a rugalmatlanságot okozó szerkezeti gondokra adhat választ: főszerepet játszottunk az első hazai építőipari szabadegyetemen.

A rendezvényen bepillantást nyerhettünk abba a fergeteges hangulatba, ami egy nap eltelte után egy tehetséges és elszánt társaságot jellemez, ha megkapja a bizalmat és a lehetőséget. Azt tudjuk mondani: mindent elsöprő erőt, tettvágyat és világmegváltó szándékot érzékeltünk a diákok közt. És azt tudjuk üzenni a nagy cégeknek: megéri befektetni a jövőbe, és megéri javítani az ágazat hírnevét!

Az idei harmadik magazinunknban a szabadegyetem mellett többek közt bemutatjuk

  • a másfélszeresére nőtt Millenárist,
  • az ország legmagasabb épületét kivitelező projektet,
  • a főváros egyik leglátványosabb, nemrég átadott irodaházát,
  • a közelmúltban elkészült számos új gyorsforgalmi utat,
  • valamint a Városliget bokrétaavatóig jutott nagy fejlesztéseit is.

 

Itt lehet beszerezni a magazint

Az újságot a Lapker országos hálózatának újságárusainál meg tudja vásárolni.

Emellett meg is rendelheti az alábbi feltételek mellett:

Adatait kizárólag az Ön előfizetésével kapcsolatos ügyintézéshez használjuk fel.

Rendelje meg a MAGYAR ÉPÍTŐK magazin éves előfizetését 4.400 Ft + postaköltség 2.394 Ft értékben. (Az árak az 5%-os áfát tartalmazzák.)

A megrendeléséhez visszaigazoló e-mail-ben díjbekérőt küldünk. Kérjük, ez alapján utalja át az előfizetés díját! Amint regisztráljuk a befizetést, levélpostai küldeményként feladjuk a számlával együtt az Ön által megadott szállítási címre.

Érvényes: 2021. január 1-től visszavonásig.

Régebbi számoképítőipar

Hírlevél

Hirdetés