2024.03.19, Kedd
Az építőipar felveszi a kesztyűt!

Az építőipar felveszi a kesztyűt!

magyarepitok.hu

2020.04.23. 12:10 - Hegedűs Gergely

Minden ágazatot alapvetően két vírus fertőz 2020 tavaszán, mi úgy látjuk, hogy a hazai építőipar mindkettőre jó választ ad. A rendkívüli helyzetben rendkívüli terjedelemmel jelent meg a Magyar Építők tavaszi magazinja.

Hirdetés

Mi más határozhatná meg a magazinunk tavaszi számát, mint a világjárvány építőiparra gyakorolt hatásainak a kutatása. Ezzel kapcsolatban Orbán Viktor miniszterelnök egyik alapvető kijelentését tartjuk a legjellemzőbbnek, miszerint „Van a koronavírus és a félelemvírus.” Minden ágazatot alapvetően ez a két vírus fertőz 2020 tavaszán.

Utánajártunk, hogy a különböző vállalatok miként reagáltak a járványhelyzetre, és arról tudunk beszámolni, hogy a félelemvírustól sikeresen védték meg az ágazatot, míg a koronavírusra felelős intézkedésekkel válaszoltak. A társaságok egységesen lépnek fel a munkavédelem terén, a nyílt kommunikációt is felvállalva; eközben aktívan részt vesznek javaslataikkal és helyzetjelentéseikkel az ágazat gazdasági érdekképviseletében.

A tavaszi számunk rendkívüli terjedelemig jutott az előremutató üzenetek nagy száma miatt, ugyanakkor ezek mellett szokás szerint teret adtunk a legérdekesebb projekteknek, a példaértékű szakembereknek és a fontos üzenetekkel bíró vállalati interjúknak is.

 

Itt lehet beszerezni a magazint

Az újságot a Lapker országos hálózatának újságárusainál meg tudja vásárolni.

Emellett meg is rendelheti az alábbi feltételek mellett:

Az éves előfizetés ára 3.800 Ft + 1.575 Ft postaköltség. (Az árak az 5%-os áfát tartalmazzák.)

A megrendeléséhez visszaigazoló e-mail-ben díjbekérőt küldünk. Kérjük, ez alapján utalja át az előfizetés díját! Amint regisztráljuk a befizetést, levélpostai küldeményként feladjuk a számlával együtt az Ön által megadott szállítási címre.

Adatait kizárólag az Ön előfizetésével kapcsolatos ügyintézéshez használjuk fel.

Régebbi számokMagyar Építők

Hírlevél

Hirdetés