2024.09.14, Szombat
Ötszáz lakásos lakópark épül Pakson
Látványterv és fotó: Magyar Építő Zrt.

Ötszáz lakásos lakópark épül Pakson

magyarepitok.hu

2024.08.30. 09:05 - Bíró Beáta

Májusban kezdődtek, a tervek szerint jövő év utolsó negyedében fejeződnek be a munkáltok a Pollack Mihály utca eddig beépítetlen területén. Az ötszáz lakásos egységet Léna lakóparknak nevezik.

Hirdetés

Hármas kivitelezői konzorciumban az Épkar Zrt. – West Hungária Bau Kft. – Magyar Építő Zrt. közös munkájával valósul meg Paks új lakóparkja – közölte lapunk megkeresésére a kivitelező konzorcium.  Rövid tájékoztatójuk szerint a projekt részeként három lakótömb épül meg. Ezekben összesen 500 lakás lesz.

 

 

Az egyes lakótömbök különböznek egymástól, az egyik 4-6 emeletes, a másik 3-4, a harmadik pedig háromemeletes lesz, s mindegyik alatt pinceszintet alakítanak ki. Itt illetve az épületek között is lesznek parkolóhelyek.

A közmű fejlesztések tervezési fázisban vannak. A munkálatok kiterjednek a három tömbből álló társasházak mellett a kapcsolódó egyéb létesítmények – piceszinti és felszíni parkolóhelyek, a lakópark megközelítését biztosító közutak – kialakítására is. A leendő lakók parkolását mindhárom tömb esetében a pinceszinti mélygarázs biztosítja – tájékoztatott a kivitelezést végző konzorcium. Arra is kitértek, hogy lakótömbönként üzlethelyiségeket alakítanak ki.

 

 

A paksi Léna Lakópark kivitelezési munkálatait 2024 májusában kezdték meg. Az ütemezés szerint a projekt befejezési határideje 2025 negyedik negyedév.

Mi épül?Épkar Zrt.WEST HUNGÁRIA BAU Kft.Magyar Építő Zrt.Pakslakóparkingatlanfejlesztés

Hírlevél

Hirdetés