2024.04.20, Szombat
Felkészül a nemzeti építészet!

Felkészül a nemzeti építészet!

magyarepitok.hu

2022.10.19. 08:45 - Hegedűs Gergely

Őszi magazinunkban lehetőségként tekintünk az előttünk álló évre: az új beruházási törvénnyel januártól egy új világ kezdődik az ágazat számára Magyarországon.

Hirdetés

A borús gazdasági előrejelzések az építőipar szereplői számára is jelentős kihívásokkal teli évet prognosztizálnak, ugyanakkor az ágazat fókuszpontját mindig érdemes arra helyezni, hogy mit lehet tenni egy adott helyzetben - ezt teszi a Magyar Építők októberben megjelent magazinja is. Az éveken át "üveghangon működő" hazai építőiparnak az előttünk álló „lassabb” időszak egyértelműen egy lehetőség arra, hogy azok is újragombolják azt a sokat emlegetett kabátot, akik az elmúlt évek nagy rohanásában nem tartották a tempót a nemzetközi trendekkel.

A májusban létrejött új kormányban sok évtized után először ül egy olyan miniszter, aki az építési és a beruházási feladatokért egy személyben felel. Lázár János már az első hónapokat sem töltötte tétlenül, hiszen széleskörű szakmai fórumok bevonásával egy új építési és beruházási törvényt terjeszt napokon belül a parlament elé, hogy 2023. január 01-én a hatályba lépéssel egy új világ kezdődhessen a beruházóknak, tervezőknek és kivitelezőknek Magyarországon.

A miniszter által részletesen kifejtett készülő új szabályozás mellett bemutatjuk az ágazat legfrissebb eredményeit és fejlesztéseit, köztük

  •     
  • a befejezéshez közeledő metrófelújítás izgalmas részleteit;
  •     
  • a történelmi értékeinket tovább éltető József főhercegi palota, debrecei Aranybika és lakitelki Hungarikum Hotel építését;
  •     
  • valamint számos vasút-, út- és hídépítő projektet, csehországi és németországi fejlesztéseket is beleértve.

 


Itt lehet beszerezni a magazint

Az újság megrendelése esetén az adatait kizárólag az Ön előfizetésével kapcsolatos ügyintézéshez használjuk fel.

Rendelje meg a MAGYAR ÉPÍTŐK magazin éves előfizetését 4.400 Ft + postaköltség 2.394 Ft értékben. (Az árak az 5%-os áfát tartalmazzák.)

A megrendeléséhez visszaigazoló e-mail-ben díjbekérőt küldünk. Kérjük, ez alapján utalja át az előfizetés díját! Amint regisztráljuk a befizetést, levélpostai küldeményként feladjuk a számlával együtt az Ön által megadott szállítási címre.

Érvényes: 2021. január 1-től visszavonásig.    

Hírlevél

Hirdetés