2024.05.19, Vasárnap
Négyévszakos wellness-részleggel bővítették a felújított herceghalmi hotelt
Fotók: abacus.hu

Négyévszakos wellness-részleggel bővítették a felújított herceghalmi hotelt

MTI

2024.05.06. 08:09 - Sándor Csilla

Modernizálták mintegy 600 millió forintból a szobákat, az éttermet és két új konferenciatermet is kialakítottak a 2009-ben alapított szállodában.

Hirdetés

A konferenciaturizmusra fókuszáló Budapesthez közeli hotelt közel 600 millió forintos fejlesztéssel, amelyhez a magyar kormány 298,7 millió forint vissza nem térítendő támogatást biztosított újították meg – erről az Abacus Business & Welness Hotel igazgatója számolt be az MTI-nek.
 

Fotó: abacus.hu

Kálmán Zsolt kiemelte, hogy a 2009-ben alapított és százszázalékban magyar tulajdonú Abacus A szállodák fejlesztése Pest vármegye területén című pályázat keretében kapott támogatást, amely jelentős mértékben hozzájárult a cég versenyképességének, piaci szerepének növeléséhez.

Két új konferenciaterem épült

A forrásokat a konferencia kapacitásuk bővítésére használták, két új multifunkcionális teremet építtettek.
Színesítették a szolgáltatásaik körét is: télen-nyáron használható szaunaházzal, jakuzzival és szabadtéri fitnessparkkal, valamint kültéri wellnessel.
 

 

Megújították az éttermet és a szobákat is

Megújították a szobákat, az éttermet is – ezekbe a helyiségekbe új padlószőnyegek és tv-készülékek is kerültek, modernizálták a fürdőszobák egy részét, UV fertőtlenítő berendezéseket építettek be.
Az átalakítások érintették a medencék gépészetét és csempeburkolatát is.

 


A hotel működtetésének költségeit napelemek telepítésével igyekeznek csökkenteni, amellyel a terveik szerint az éves energiafelhasználás 15,5 százalékát fedeznék.
A hotel közlése szerint 2022-ben mintegy 24400 alkalommal adtak ki szobát, tavaly ez a szám meghaladta a 28 ezret.

Mi épül?HerceghalomAbacus Business and Wellness Hotelépületfelújításwellnessfürdő

Hírlevél

Hirdetés