2024.04.24, Szerda
Építőipar: Hullámvasút üzemmódra felkészülni!

Építőipar: Hullámvasút üzemmódra felkészülni!

magyarepitok.hu

2020.07.10. 11:47 - Hegedűs Gergely

Nyári magazinunkban megvizsgáljuk, milyen válaszokat tud adni az ágazat a megrendelések átmeneti visszaesésére, de természetesen a legizgalmasabb projekteket is bemutatjuk.

Hirdetés

Tavaszi számunkban bemutattuk, az ágazat remekül helytállt, és képes volt kezelni a koronavírus okozta első sokkhatást. A gazdasági hatások azonban csak lassabban jelentkeznek, a számok alapján most mind a megrendelői, mind a kivitelezői oldal rázós időszak elé néz. 

Ugyanakkor mindkét oldallal napi operatív kapcsolatban állva látjuk, hogy az iparágban egyszerre van jelen a bizonytalanság és a lelkes bizakodás. Így egyértelműen nem jelenthető ki, sem az, hogy az építőipar bajban lenne, mint ahogyan az sem, hogy töretlen az optimizmus.

A legjobb amit tehetünk, ha felkészülünk a hullámvasút üzemmódjára, és egy esetleges visszafogottabb időszakra is kikészítjük a receptet. Mire gondolunk? Az átmenetileg lecsökkenő megrendelések holtidejét kihasználva, az ágazatnak történelmi esélye lehet, hogy az erősségei megtartása mellett a gyengeségeit rendszer szinten felszámolja. Többek közt a generációváltás, az informatikai és technológiai fejlesztések, a szervezeti háttér megerősítése és a szakképzés áldatlan állapotainak a felszámolása mind olyan terület, amire érdemes erőt áldozni egy ilyen időszakban. 

A nyári magazinunkban ennek megfelelően részletesen beszámolunk a megújuló szakképzési rendszer legfőbb elemeiről, de emellett természetesen a legizgalmasabb projekteket is bemutatjuk a fotógalériák és a főszereplők segítségével.

 

Itt lehet beszerezni a magazint

Az újságot a Lapker országos hálózatának újságárusainál meg tudja vásárolni.

Emellett meg is rendelheti az alábbi feltételek mellett:

Az éves előfizetés ára 3.800 Ft + 1.575 Ft postaköltség. (Az árak az 5%-os áfát tartalmazzák.)

A megrendeléséhez visszaigazoló e-mail-ben díjbekérőt küldünk. Kérjük, ez alapján utalja át az előfizetés díját! Amint regisztráljuk a befizetést, levélpostai küldeményként feladjuk a számlával együtt az Ön által megadott szállítási címre.

Adatait kizárólag az Ön előfizetésével kapcsolatos ügyintézéshez használjuk fel.

Régebbi számokiparági elemzésépítőipar

Hírlevél

Hirdetés