2024.05.05, Vasárnap

Hirdetés

Az építőiparba is megérkezett a Mesterséges Intelligencia!

Az építőiparba is megérkezett a Mesterséges Intelligencia!

magyarepitok.hu

2024.01.18. 08:01 - Hegedűs Gergely

Aki gyorsan reagál az új helyzet adta kihívásokra, hatalmas versenyelőnyre tehet szert.

Hirdetés

A Mesterséges Intelliganciával készített borítóval köszönti a 2024-es évet a Magyar Építők első idei magazinja. A tengr.ai mesterséges intelligenciaalapú képalkotó szoftver alkotta montázsnak számos olvasata lehet, mi most csak annyit szeretnénk ezek közül kiemelni, hogy új idők érték el az építőipart!

A digitalizáció térnyerése szinte minden területre begyűrűzik, de ebbe az irányba indult most a szabályozás is: több, mint egyéves munka után megszülettek az építőpar új törvényei. A hatékonyságnövelés és a digitalizáció a piaci oldal után most már kormányzati oldalról is lehetőség helyett kényszerré válik. Minden iparági szereplőnek létfontosságú tehát, hogy a lehető a legélesebb szemmel kövesse a piacot és a szabályozásokat. Aki pedig – akár a digitalizáció erősítésével – gyorsan reagál az új helyzet adta kihívásokra, hatalmas versenyelőnyre tehet szert.

A magazin vezércikkében összegzett változtatások az építésgazdaság új korszakát hozhatják el, ugyanakkor a januári számban természetesen a jelennel is foglalkozunk. Az elmúlt negyedév legfontosabb ágazati fejleményeit összegezve bemutatjuk többek közt az Építőipari Nívódíj nyertes építési projektjeit, a paksi bővítés földmunkáit, akárcsak a Zuglói Városközpont fejlesztésének legérdekesebb részleteit. Emellett olyan nagy beruházások zárásáról, illetve előrehaladásáról számolunk be, mint a Dunakeszi Diáknegyed, az Alba Aréna, a Citadella vagy épp a CATL-gyár.

 

 

Itt lehet beszerezni a magazint

Az újság megrendelése esetén az adatait kizárólag az Ön előfizetésével kapcsolatos ügyintézéshez használjuk fel.

Rendelje meg a MAGYAR ÉPÍTŐK magazin éves előfizetését 4.400 Ft + postaköltség 3.003 Ft értékben. (Az árak az 5%-os áfát tartalmazzák.)

A megrendeléséhez visszaigazoló e-mail-ben díjbekérőt küldünk. Kérjük, ez alapján utalja át az előfizetés díját! Amint regisztráljuk a befizetést, levélpostai küldeményként feladjuk a számlával együtt az Ön által megadott szállítási címre.

Érvényes: 2023. február 17-től visszavonásig.    

Magyar Építők MagazinMagazinMagyar Építők

Hírlevél

Hirdetés