2024.04.27, Szombat

Hirdetés

Beruházók, most érdemes a gázra lépni!

Beruházók, most érdemes a gázra lépni!

magyarepitok.hu

2023.10.19. 18:21 - Hegedűs Gergely

Sosem lesz ennyire hatékony, rugalmas és nem utolsó sorban olcsó az építőipar, mint amikor nincs feladat a piacon!

Hirdetés

Az építőipar 2021 vége óta tartó defenzív állapototával és az erre adható válaszokkal foglalkozik Magyar Építők ősszel megjelent legújabb magazinja. Érdmes belegondolni, hogy a kivitelezői oldalról nézve kőkeménynek mondható időszak egy másik szemszögből esélyt is kínál. Miért? Mert sosem lesz ennyire hatékony, rugalmas és nem utolsó sorban olcsó az építőipar, mint amikor nincs feladat a piacon! Miután a kivitelező cégek sorban állnak egy-egy munkáért, és soha nem látott árverseny hajtja lefelé az árakat, azok a beruházók, akik most hajlandóak és képesek lépni, komoly előnyökhöz juthatnak.

A mélypontról történő elmozdulást ígérő, potenciális beruházások mellett természetesen a jelenlegi legjelentősebb fejlesztésekkel is foglalkozik az őszi kiadványunk. Bemutatjuk a Duna Csoport újabb sikerrel zárult szabadegyetemét, a nyári világbajnokságra felépült Nemzeti Atlétikai Központot, a paksi bővítés aktuális munkáit, akárcsak a Testnevelési Egyetem és a Zuglói Városközpont fejlesztésének legújabb eredményeit. Ugyanakkor az elmúlt időszak legjobb fotói és videói is helyet kaptak a lapban, mint ahogy a Hónap Mérnöke rovatunk három legutóbbi portréja is. 

 


Itt lehet beszerezni a magazint

Az újság megrendelése esetén az adatait kizárólag az Ön előfizetésével kapcsolatos ügyintézéshez használjuk fel.

Rendelje meg a MAGYAR ÉPÍTŐK magazin éves előfizetését 4.400 Ft + postaköltség 3.003 Ft értékben. (Az árak az 5%-os áfát tartalmazzák.)

A megrendeléséhez visszaigazoló e-mail-ben díjbekérőt küldünk. Kérjük, ez alapján utalja át az előfizetés díját! Amint regisztráljuk a befizetést, levélpostai küldeményként feladjuk a számlával együtt az Ön által megadott szállítási címre.

Érvényes: 2023. február 17-től visszavonásig.    

Régebbi számokMagyar Építők

Hírlevél

Hirdetés