2024.04.25, Csütörtök

Hirdetés

Ezt adta a politikai stabilitás az építőiparnak

Ezt adta a politikai stabilitás az építőiparnak

magyarepitok.hu

2021.01.14. 10:35 - Hegedűs Gergely

Minden fronton az építőipar újbóli begyorsulását észleljük, így idei első magazinunkban egy pörgős évre igyekszünk ráhangolni az ágazatot.

Hirdetés

Lassan-lassan kijelenthető lesz, amit évek óta fontos célként vizionál lapunk:

a magyar építőiparnak sikerült állandósítania egy viszonylag magas szinten a termelését, ami a legjobb alapja lehet a hatékonyság és a versenyképesség növelésének.

Ezt a gondolatot járja körül a Magyar Éptők januári száma, hangsúlyozva, hogy miközben a ciklus felfelé ívelő ágába érkezünk, visszanézve a mögöttünk hagyott lejtmeneti rész sem tűnik tragikusnak. Így most, amikor minden fronton a megrendelések szaporodása várható, nem a romokból kell hirtelen talpra szökkennie az ágazat szereplőinek. Mindezt döntően a hosszú évek óta tartó politikai stabilitásnak tudjuk be, miután ez az az ágazat, melynek leginkább szüksége van a hosszú távon, futó előre kiszámítható állami programokra és a szilárd szabályozási környezetre.

A magyar építőipart döntően meghatározó tényezők mellett lapunk természetesen bemutatja a legjelentősebb aktuális építőipari projekteket és megszólaltatja a legérdekesebb szereplőket. A januári számunkban többek közt teret adunk

  • 2020 nívódíjas projektjeinek,
  • a Városliget legutóbb átadott beruházásának,
  • több szempontból is kiemelkedő ingatlan-, kórház és szállodafejlesztéseknek,
  • a hazánkban elsőként elkészült intermodális csomópontnak,
  • továbbá az újabb megyeszékhelyeket bekötött gyorsforgalmi utaknak.

 

Itt lehet beszerezni a magazint

Az újságot a Lapker országos hálózatának újságárusainál meg tudja vásárolni.

Emellett meg is rendelheti az alábbi feltételek mellett:

Adatait kizárólag az Ön előfizetésével kapcsolatos ügyintézéshez használjuk fel.

Rendelje meg a MAGYAR ÉPÍTŐK magazin éves előfizetését 4.400 Ft + postaköltség 2.394 Ft értékben. (Az árak az 5%-os áfát tartalmazzák.)

A megrendeléséhez visszaigazoló e-mail-ben díjbekérőt küldünk. Kérjük, ez alapján utalja át az előfizetés díját! Amint regisztráljuk a befizetést, levélpostai küldeményként feladjuk a számlával együtt az Ön által megadott szállítási címre.

Érvényes: 2021. január 1-től visszavonásig.

 

 

Régebbi számokMagyar Építők

Hírlevél

Hirdetés