2024.02.26, Hétfő

A HB Reavis nemzetközi ingatlanfejlesztő vállalat bejelentette, hogy megvásárolta a Bem Palace projektet az Európa Ingatlan Befektetési Alaptól – értesült a magyarepitestechnika.hu.

A Buda belvárosában, az I. kerületi Bem téren elhelyezkedő épület immár a harmadik hazai ingatlanfejlesztése lesz a cégnek. A beruházást közvetlenül a vállalat első magyarországi projektje, a Váci Corner Offices sikeres eladása után hajtották végre.

A HB Reavis az akcióval egy 32 000 négyzetméteres  irodafejlesztést készít elő. A 2019 első felére elkészülő komplexum a műemléki és a modern építészeti világot ötvözi a Dunára néző történelmi homlokzat és a kortárs építészeti elemek által. A Bem Palace-ban az átjárható terek és a zöld területek mellett kávéházak, éttermek és különféle üzletek helyt kapnak majd.

„A projekt elsődleges célja egy elegáns, emberközpontú irodaház kialakítása” – fogalmazott Radnóty Zoltán, a HB Reavis magyarországi ügyvezetője. „Nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy az épület köré kellemes környezetet alakítsunk ki, illetve egy olyan új közösségi teret hozzunk létre, amely a helyi lakosok, az irodaház dolgozói és a járókelők igényeit is kiszolgálja."

Radnóty Zoltán hozzátette, a nagyléptékű bel-budai fejlesztés jól kiegészíti a már meglévő portfóliójukat, és nagymértékben elősegíti, hogy a HB Reavis a budapesti irodapiac meghatározó szereplőjévé váljon.

(magyarepitestechnika.hu)

Mi épül?ingatlanfejlesztésiroda