2024.04.23, Kedd
Szállodává alakul a PPKE esztergomi kollégiuma
Facebook - PPKE Vitéz János Kar

Szállodává alakul a PPKE esztergomi kollégiuma

kozbeszerzes.hu

2017.07.10. 20:17 - Antal Zsófia

A közel 700 millió forintos munkát budapesti cég végzi el, az épületnek a közelgő Eucharisztikus világkongresszuson lesz szerepe.

Hirdetés

Felújítja és szállodává alakítja a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Vitéz János Karához tartozó esztergomi kollégium épületét az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye. A Batthyány Lajos utcában található épület átalakítási munkáit nettó 686,4 millió forintból a budai székhelyű Pesti Építő és Faipari Zrt. kivitelezi.

A közbeszerzési értesítőben foglaltak szerint 2800m2-en takarító bontást végeznek, valamint megtörténik a pince és a támfal alapjainak feltárása is. Ezután kezdődik az épület komplett átalakítása elektromos, gépészeti és belsőépítészeti kialakítással, homlokzati felújítással. Vakolatjavítást és tisztasági festést 900 m2-en kell végezni. Szintén a projekt része összesen 3200m2-nyi kert- és útépítés és környezetrendezés.

A szálláshely kialakítása az Eucharisztikus világkongresszusra történő felkészülés része, mely számos beruházást magában foglal, erről korábbi cikkünkben számoltunk be.

Mi épül?építőipari cégekszállodafelújításEsztergomegyházi fejlesztések

Hírlevél

Hirdetés