2024.04.26, Péntek

Hirdetés

Elérte legmagasabb pontját Kelenföld kilencszintes irodaközpontja
Képek: Futureal

Elérte legmagasabb pontját Kelenföld kilencszintes irodaközpontja

magyarepitok.hu

2018.12.06. 14:57 - Szabó Ákos

Megtartották a közvetlenül az Etele Pláza és a Kelenföldi pályaudvar mellett épülő Budapest ONE első ütemének bokrétaünnepségét.

Hirdetés

Látványos haladást ért el a főváros nyugati kapujában, az Etele téren épülő Budapst ONE irodakomplexum munkálatain a Pedrano-csoport. Miután a Futureal fejlesztésében elkészülő 65,4 ezer négyzetméteres ingatlan első ütemének építkezése már tavasszal elrajtolt, most a szerkezetkész állapotot elért létesítmény bokrétaünnepségét tartották meg – derül ki a Futureal közleményéből.

 

Látványterv

A Pauinyi-Reith & Partners által organikus formákkal megtervezett irodapark első ütemének építkezésében eddig több mint 2100 tonna betonacélt és 20 000 köbméternyi betont használtak fel. A 40 méter magasra emelkedő, kilencszintes létesítmény kivitelezése látványosan halad előre: a homlokzatot már a hatodik szintig üveglapok borítják.

 

 

A Budapest ONE a szintén a Futureal fejlesztésében megvalósuló Etele pláza közelében épül fel, Buda egyik legnagyobb tömegközlekedési központjában. A újabban nyugati városkapuként is ismert téren található többek között a négyes metró kelenföldi végállomással, a MÁV vasúti megállója, illetve hamarosan ide is elér az 1-es villamos pályája is. Az irodaház emellett kapcsolatban van az M1-es és M7-es autópályákkal is.

 

 

Galéria

Mi épül?KelenföldBudapestirodaPedrano-csoport

Hírlevél

Hirdetés