2024.03.28, Csütörtök
Teljesen újjávarázsolják az általános iskolát Igalon
Az iskola épülete (facebook.com)

Teljesen újjávarázsolják az általános iskolát Igalon

magyarepitok.hu

2019.02.06. 16:57 - Almási Krisztina

Az intézményben többek közt hőszigeteléssel, nyílászáró-cserével és új sportpadlóval korszerűsítik a tornatermet, valamint új tantermeket, nyelvi labort és tánctermet kap az iskola.

Hirdetés

Hamarosan elindulhat a Somogy megye keleti részén található Igalon a Batthyány Károly Általános Iskola épületének bővítése és átalakítása a kivitelező megtalálása után - derül ki az uniós közbeszerzési adatokból.

Az közel 600 m2 alapterületű tornaterem korszerűsítéséhez kapcsolódóan felújítják a magastetőt, kiépítik a megfelelő hőszigetelést és lecserélnek mintegy 70 darab nyílászárót. A beruházás keretében kialakítanak:

  • 640 m2 területű korszerű sportpadlót,
  • közel 2000 m2 -en új falburkolatokat,
  • valamint megfelelő tárolókat (37 m2).

Az iskolában a mai követelményeinek megfelelő, természettudományos szaktantermet alakítanak ki mintegy 70 m2-en, melynek segítségével a tanulók természettudományos ismereteit szeretnék erősíteni a színvonalas oktatás keretein belül.

Az épületben létrehoznak még egy mobil informatika termet (51,75 m2) és egy nyelvi labort (70 m2) is. Az iskola bővítése után a bővítményrészben tantermeket, tánctermet, vizesblokkokat, és a tornateremhez kapcsolódó öltözőblokkokat alakítanak ki.

Mi épül?iskolafelújításSomogy megyetornateremIgal

Hírlevél

Hirdetés