2024.10.12, Szombat
228 lakás épül Újlipótváros utolsó foghíjtelkén
Látványtervek: Biggeorge

228 lakás épül Újlipótváros utolsó foghíjtelkén

Forrás: vg.hu

2024.10.11. 08:12 - Szabó Ákos

Hét emeletes lakópark beruházása rajtol el az év végén.

Hirdetés

Az év végén rajtol el a Biggeorge Property legújabb projektje, az újlipótvárosi Cosmo Residence építkezése - írja a magyar ingatlanfejlesztőre hivatkozva a vg.hu. A Hegedűs Gyula, Visegrádi, Victor Hugo és a Thurzó utcák által határolt területen évtizedeken át parkolónak használt foghíjtelek volt, az Újlipótváros utolsó ilyen jellegű területe.

 

 

A Cosmo Residence hét emelettel, kétszintes mélygarázzsal, üzlethelyiségekkel, kocsibeállókkal és nem utolsósorban 228 lakással készül el a nemrég megújult Thurzó Park és a Westend közelében.

Mint azt Demetrovits Petra, a cég értékesítési igazgatója a lapnak elmondta: a lakások 20 százaléka már elkelt, a 10 százalékos vételárrészlettel leköthető ingatlanokat befektetők és saját célra lakást keresők egyaránt keresik.

A Biggeorge Property Nyrt. leányvállalatai és a hozzájuk tartozó alapok eddig 3025 lakást, valamint bruttó 167 514 négyzetméter iroda-, ipari- és logisztikai ingatlant fejlesztettek. A cégcsoport és az általa kezelt alapok további 2533 lakás építésére alkalmas telekkel rendelkeznek. A cég logisztikai üzletága, a LogStar jelenleg 100 hektár ipari területet kínál eladásra.

Mi épül?lakásépítésÚjlipótvárosBiggeorge Property Zrt.

Hírlevél

Hirdetés