2024.02.27, Kedd

Az önerőből megvalósult 1 milliárd forintos fejlesztés során közel 7000 négyzetméternyi területtel bővült a Veszprém megyei telephely. Ebből nagyjából 1500 négyzetméteren folyik majd termelés, 4500 négyzetméteren pedig új raktárterület létesült, 7500 tárolóhellyel. Szociális helyiségek és öltözők is kialakításra kerültek a munkavállalók számára.

Az ünnepélyes átadó keretében a tulajdonos Hermann Bock, valamint a cég magyar ágáért felelős igazgató, Frank Eidmann megtekintették a csarnoknál elvégzett munkálatokat. Kovács Zoltán kormányzati kommunikációért felelős államtitkár beszámolt a magyar régióban bekövetkezett változásokról, majd Hermann Bock-kal közösen a további növekedés szimbólumaként fát ültettek.

A Bock cégcsoport német családi vállalkozás, irodai és várótermi székek, valamint ipari termékek, például autóalkatrészek és fröccsöntő szerszámok gyártásával foglalkozik. Európában piacvezető, a magyarországi üzem is gyors ütemben fejlődik, ezért volt szükség a terület- és szerelősorbővítésre. A termelési kapacitás növekedése a jövőben új munkahelyeket teremt, és gyorsabban reagálhatnak majd a piaci igényekre. A noszlopi üzem szoros kapcsolatot ápol a németországi anyavállalattal, ahol főként a marketing és az eladásszervezés valósul meg, Magyarországon pedig a készre szerelés érvényesül leginkább.

(ajkaiszo.hu, bockonline.de)

(kép: bockonline.de)

Mi épül?üzemfejlesztésbútoriparNoszlop