2024.06.18, Kedd

A magyar magasépítő cég két jótékonysági akciót is lebonyolított napokban.

2016. március 30-án Mogyoródon kigyulladt és teljes egészében leégett egy családi ház, amely három embernek adott otthont. A Market Építő Zrt. honlapján adta hírül, hogy jelentős segítséget adott Háromszéki-családnak a talpra álláshoz. A magyar piacon meghatározó magasépítő cégcsoport nagy mennyiségű építőanyag felajánlásával járult hozzá a ház felépítéséhez.

A Market híréből az is kiderül, a cég nemrég egy másik jótékonysági akciót is véghez vitt, melyben a Hűvösvölgyi Gyermekotthon focicsapatát vitte el az FTC stadionjába, a Market által kivitelezett, díjnyertes Groupama-arénába. A 30 fős stadionlátogatáson a gyerekek betekintést nyerhettek az öltözőkbe, a Fradi-múzeumba, megnézhették a küzdőteret és a Market vezérigazgatója, Scheer Sándor jóvoltából megkóstolhatták az FTC-burgert is.

A magyar tulajdonban lévő társaság a közleményében emlékeztet rá, hogy több kisebb-nagyobb szervezetet, iskolát, óvodát támogat: többek között a Bátor Tábor Alapítványt, Honi Művészetért Alapítványt, Csemete Alapítványt is.

(market.hu)

Market Építő Zrt.Iparági hírek