2024.03.28, Csütörtök
Az építőipari kereskedelemben is letette a névjegyét a Merkbau
Merkbau Kft.

Az építőipari kereskedelemben is letette a névjegyét a Merkbau

magyarepitok.hu

2018.11.27. 09:57 - Hegedűs Gergely

Az építőipari gyártók szavazati alapján összesen kilenc vállalat kapott elismerést a hatékony tanácsadói, értékesítési és pénzügyi működésének köszönhetően.

Hirdetés

Átadták Az Év kiváló építőanyag kereskedője 2018 díjakat, melyet az építőanyag gyártók szakmai értékelése alapján ítél oda a Magyar Építőanyag Kereskedelmi Egyesület (ÉKE) egy online pályázatban.

Az értékelés elsősorban

a pénzügyi működésre; illetve a tanácsadási-értékesítési tevékenység szakmai színvonalára, benne az építőanyagokra vonatkozó ismeretekre és az ügyfélközpontúságra koncentrált.

Az ÉKE közleményéből az is kiderül, hogy a szervezet a hazai építőanyag kereskedelemmel foglalkozó vállalkozások mintegy háromnegyedét fogja össze. Az ÉKE-t a hazai építőanyag-kereskedelem vezető vállalatai alapították 1998-ban.


Két évig használható védjegyet nyertek

Wiesinger Raimund, az ÉKE elnöke elmondta, a pályázat során a kereskedőkkel üzleti kapcsolatban lévő gyártók közvetlen tapasztalataira alapozva pontozták a kereskedők szakmai munkáját. Hozzátette a díj célja, hogy a pozitív példákkal erősítsék a minőségi építőanyag-kereskedelmet és -szolgáltatást.

A díjazottak az ÉKE szakmai elismerését jelző védjegyet a kereskedelmi kommunikációjukban két éven keresztül használhatják majd.

A díjazottak emellett a Bachl Kft., a Baumit Kft, a Lasselsberger-Knauf Kft., a Murexin Kft. és a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. felajánlása révén gyárlátogatáson vehetnek majd részt, amit szakmai tudásuk bővítésére fordíthatnak. 

A pontszámok alapján a homlokzatkészítés és homlokzatszigetelés kategóriában a Merkbau Kft. bizonyult a legjobbnak a kelet-magyarországi régióban.


A további díjazottak kategória és régió szerint

Szerkezetépítés kategória:

AKKER-PLUS KFT, Kelet-Magyarország, Akasztó

BNF Kft, Nyugat-Magyarország, Csorna

ÉBERHARDT-HÁZ Kft., Budapest és Pest megye, Budapest XXII. ker.

 

Homlokzatkészítés és -szigetelés kategória

TÉGLACENTRUM Kft., Nyugat-Magyarország, Pécs

WARM Kft., Budapest és Pest megye, Budapest XVI. ker.

 

Szárazépítés és felületképzés:

BAU-SYSTEME 92 Kft., Nyugat-Magyarország

LAMBDA SYSTEME Kft., Budapest és Pest megye,

PANNONTHERM ÉPÍTŐANYAG Kft., Kelet-Magyarország.

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.Merkbau Építőipari és Kereskedelmi Zrt.Iparági híreképítőipari alapanyagoképítőipari gyártókBaumit Kft.Magyar Építőanyag Kereskedelmi Egyesület (ÉKE)

Hírlevél

Hirdetés