2024.06.20, Csütörtök
Együtt, egymásért: a WHB Group is mindent megtesz a dolgozóik védelméért
Fotó: WHB Group

Együtt, egymásért: a WHB Group is mindent megtesz a dolgozóik védelméért

WHB Group

2020.05.05. 14:17

A cégcsoport az irodai és a terepen dolgozó kollégák részére is biztosítja a megfelelő védelmet, és projektjeik folyamatos fenntartásával hozzájárulnak a járványhelyzet okozta károk minimalizálásához.

Óvatosabb időket élünk, de büszkén mondhatjuk, hogy a WHB Groupnál zökkenőmentesen tud haladni a munka, a járványhelyzet okozta nehézségek ellenére is futnak tovább a projektjeink. Csapatunk továbbra is teljes mellszélességgel áll a feladatok elé, mely bizonyára annak is köszönhető, hogy felelős vállalatként számos intézkedést hoztunk egészségük védelmének érdekében.

Felelősségünk többrétegű: tudjuk, hogy az építőipar a hazai gazdaság egyik húzóágazata, így nekünk is részünk van a járványhelyzet okozta károk minimalizálásában azzal, hogy mindent megteszünk a produktivitás fenntartásának érdekében. Ahhoz azonban, hogy projektjeink fennakadás nélkül folyhassanak tovább, elsősorban saját kollégáinkért tartozunk felelősséggel. Ők azok, akiknek szaktudása, munkája és lelkesedése vállalatunk egyik legfőbb tőkéje, ezért rájuk tudjuk építeni közös jövőnket is.

 

Fotó: WHB Group

Így amellett, hogy köszönetet mondunk nekik kitartó munkájukért, védelmük tárgyi feltételeit is megteremtjük számukra, hogy továbbra is egészségben tudhassuk őket - mindegy, hogy irodában vagy terepen végzik munkájukat:

  • Egészségvédelmi csomagokat osztunk ki, melyek tartalmaznak maszkokat, gumikesztyűket és fertőtlenítő spray-t egyaránt
  • figyelünk ezek minőségére is: maszkjaink 30 alkalmas, ezüst kolloiddal ellátott szájmaszkok
  • mindezek használatához a teljes biztonság érdekében instrukciókat is nyújtunk
  • pótlásukról pedig folyamatosan gondoskodunk.
  • Minimalizáltuk a személyes egyeztetések számát, így alapvetően online módon történik az üzleti kapcsolattartás.
  • Ennek ellenére is, a lehető legmagasabb szintű védelem érdekében, irodaházaink 2 hetente speciális teljes körű ózonos fertőtlenítést kapnak.

Mindezt pedig fenn is tartjuk mindaddig, amíg a járványhelyzet le nem cseng, büszkén arra, hogy csapatunk kivételesen összetartó közösség, melyre ilyen, nehezebb időkben is bátran alapozhatunk.

 

Fotó: WHB Group

---

A WHB Group sajtóközleménye

Iparági hírekWEST HUNGÁRIA BAU Kft.koronavírus