2024.04.26, Péntek
Végelszámolják az ELIOS INNOVATÍV Zrt.-t

Végelszámolják az ELIOS INNOVATÍV Zrt.-t

magyarepitok.hu

2021.10.08. 13:17

A társaság folyamatban lévő szerződéseit lezárják, üzleti tevékenységét fennmaradó kötelezettségek és nyitott tételek nélkül megszüntetik.

A WEST HUNGÁRIA BAU Kft. 2015-től tulajdonosa az ELIOS INNOVATÍV Zrt-nek - derült ki a lapunkhoz eljuttatott közleményből.

"Az eltelt időszakban az ELIOS INNOVATÍV Zrt. ellen több európai és magyar hatóság is vizsgálatot indított, mely eljárások 2019-ben, illetve 2020-ban elmarasztalás nélkül lezárultak" - fogalmaz az összegzés. "Az eltelt időszakban az ELIOS INNOVATÍV Zrt. folyamatosan helyt állt az addig elvégzett munkálataiért, garanciális kötelezettségeiért, azonban a hazai sajtó folyamatos támadásai és a negatív hírek miatt a Társaság nagyfokú piacvesztést szenvedett, ezáltal bevételei minimalizálódtak."

Az ELIOS INNOVATÍV Zrt. tulajdonosai úgy döntöttek, hogy a további veszteségek elkerülésének érdekében a Társaságot végelszámolják, a folyamatban lévő szerződéseket lezárják, üzleti tevékenységét fennmaradó kötelezettségek és nyitott tételek nélkül megszüntetik.

Iparági hírekWEST HUNGÁRIA BAU Kft.