2024.03.29, Péntek
Új eszköz kerül a váci kórházba a Mapei jóvoltából
Dr. Pongrácz Kálmán (osztályvezető főorvos-helyettes), Faragó Andrea (osztályvezető-főorvos), Dr. Urbán Edina (főigazgató-főorvos), Dr. Markovics Béla (a Mapei ügyvezetője)

Új eszköz kerül a váci kórházba a Mapei jóvoltából

magyarepitok.hu

2018.12.07. 11:27 - Almási Krisztina

Az újszülöttek ellátásának elengedhetetlen eszköze a melegítő, újraélesztő asztal, ami megvédi a babákat a kihűléstől.

Hirdetés

Egymillió forintot adományozott a Mapei Kft. a váci Jávorszky Ödön Kórház csecsemő- és gyermekosztály újszülött-részlegének. A kapott összeget egy újraélesztő asztal beszerzésére fordítják.

Az adomány felét, 485 ezer forintot a Mapei kereskedőpartnerei ajánlották fel, melyet a vállalat egymillió forintra kiegészített. Az adományt Markovich Béla, a Mapei Kft. ügyvezetője adta át december 6-án csütörtökön Dr. Faragó Andrea, osztályvezető főorvosnak.

Az osztályon évente mintegy 1000 baba születik. A készülék előreláthatóan fél éven belül beüzemelésre kerül.

A Mapei szemléletében fontos szerepet kap a társadalmi és szociális felelősségvállalás. Ennek keretében az idei évben iskolákat, hátrányos helyzetű gyerekeket és fogyatékkal élőket is támogatott. A vállalat CSR (társadalmi felelősségvállalás – a szerk.) programjának további pillérei a környezet- és egészségbarát termékek, az etikus működés, valamint a tudásmegosztás – derül ki a Mapei közleményéből. Utóbbira számos példát hozott a cég vezetője, Markovich Béla a vele készült interjúban.

KirakatVácMapei Kft.társadalmi felelősségvállalás

Hírlevél

Hirdetés