2024.03.19, Kedd
Európai szinten is számottevő fejlesztés a Steelventnél
Fotók: Steelvent (a főképen Steelvent-kerítés a Puskás Arénánál)

Európai szinten is számottevő fejlesztés a Steelventnél

Steelvent

2021.03.17. 12:10

A magyar családi tulajdonban lévő Steelvent Zrt. sikeres éveket tud maga mögött és 2021-ben fejezi be 480 millió forintos beruházását, melynek köszönhetően európai szinten is számottevő huzal-horganyzó üzemet épít.

A Steelvent háta mögött álló sikeres évek olyan régóta tervezett fejlesztés végrehajtását tették lehetővé, melynek eredményeképpen a cég képessé válik Magyar Termék Nagydíjas kerítésrendszereit házon belül négyrétegű védelemmel ellátni: korrózióálló cink, extra tartós króm, tapadás növelő vas-foszfát, UV stabil porszórás.

 

Steelvent termékek a Szegedi Sportuszodában (Fotók: Steelvent)

Ez a bevonatolás a Steelvent egyik stratégiai célját valósítja meg: extra hosszú garanciális élettartam a minőség szolgálatában. Ezzel a gyártó termékei a 10 éves átrozsdásodás elleni garanciát is kielégítik.

 

Tulajdonképpen mit is jelent az egyedülálló négy rétegű védelem?

Czél Péter vezérigazgató bemutatja a folyamatot:

„A Zrt. bátonyterenyei gyárában előállított kerítésrendszereinkkel szemben az esztétikai kiválóságon túl elvárás a környezeti hatásokkal szembeni ellenálló képesség minél hosszabb biztosítása, röviden időtállóság-garancia.”

 

Kerítés a debreceni repülőtéren

Hozzáteszi: „Tekintettel arra, hogy miskolci gyárunk az autóipari rúdacél termékeken túl acélhuzalokat is gyárt kézenfekvő volt, hogy huzaljaink horganyzását - amelyekből színes kerítéseink készülnek - külföldről házon belülre szervezzük. Fejlesztésünk eredményeként kerítés tábláink bevonása négy lépcsőben történik. A cink réteg felvitelét követően a huzalt krómmal passziváljuk, majd vas foszfát tapadóhidat viszünk fel rá, hogy az UV álló poliészter réteg vevői igény szerinti színben készülhessen el.”

 

Mit jelent a minőség a Steelvent megközelítésében?

A vezérigazgató hangsúlyozza: „A minőségi szemlélet családi vállalatunk alappillére. Termékeink évek multán is megbízhatóan kell, hogy szolgálják vevőinket. Technológia és termékfejlesztő kollegáink ebben a szellemben végzik munkájukat, hiszen a Steelvent termékei a jövőnek készülnek és büszkeséggel tölt el minket, hogy rendszereink kiállják az idő próbáját. A horganyzott és porszórt felületek olyan átgondolt pontossággal tervezettek és gyártottak, hogy azokat a telepítés folyamán semmiféle a felületet sértő módon már ne kelljen korrigálni”

 

Steelvent-kerítés a Puskás Arénánál

Jó példa lehet erre a Puskás Ferenc Stadion külső és belső egyedi kerítés -és kapurendszere

 - mutat rá.

A Steelvent 28 éve meghatározó szereplője a hazai acélfeldolgozás, képlékeny hidegalakítás iparágnak és 15 éve a kerítésrendszerek gyártás szakmának. Az alapító hisz benne, hogy az új generációfiatalos lendülete, innovatív szemlélete eredményeként a Steelevent „állócsillag” marad a magyar gyártó ipar egén.

Galéria

KirakatSteelvent Zrt.Bátonyterenyeüzemépítésinnovációépítőipari alapanyagokMiskolc