2024.05.19, Vasárnap

A Budapesttől 136 km-re fekvő kisvárosban épülő Lela-üdülőparkban 83 lakás kap helyet, mindegyikük a Balatonra néz. A park a vízparton van, saját partszakasszal, ami a déli parton  nagyon ritka, amiatt, hogy nincs erre alkalmas nagyságú saját vízparttal rendelkező terület.

A lakásokban elektromos redőny, hőszigetelt üveg, egyedi vezérlésű klimatizálás és egyedi vezérlésű központi fűtés, az általános helységekben padlófűtés lesz. A vizes helyiségekben törölközőszárítós radiátort alakítanak ki. Emellett GSM alapú távelérés és távvezérlés lesz a fűtőrendszerhez.

Az épülethez bicikli tároló, az udvaron zárt gépkocsi beálló tartozik, míg a parton napozó stég, fehér homokos plázs, napozóágyak és szabadtéri koktélbár.

A változatos méretű és elrendezésű lakások mindegyike Balatonra néz panorámás erkéllyel, a földszinti lakások kertkapcsolattal is rendelkeznek. Csak normál méretű és kimondottan nagy lakások lesznek 52 négyzetmétertől 150 négyzetméterig, utóbbihoz 80 négyzetméteres terasz is jár majd jacuzzival. A négyzetméterár 500 és 900 ezer forint között mozog majd, és az árból mindenkinek jut saját kocsibejáró.

Az üdülőpark kivitelezője a siófoki székhelyű Magasépítő 99 Építőipari, Generálkivitelező és Szolgáltató Kft., a tervező a Jaad Kft., az átadás tervezett időpontja 2017.

Az ilovebalaton.hu a tervezőktől úgy értesült, a cél, hogy az épület hosszan álljon, a jó minőség tartós legyen. A munkák során egy külön stábot hoztak létre annak érdekében, hogy a látványban, a műszaki háttérben és a kivitelezésben is érvényesüljön ugyanaz a szemlélet. Nem egy ember döntött minden kérdésben, hanem a szakmai stáb, amelyiknek része volt a vállalkozótól a műszaki szakemberen át a kertészig mindenki. A cél az, hogy maradandó ingatlan jöjjön létre, amiben húsz év múlva is vonzó lesz lakást venni.

(ilovebalaton.hu, lela.hu)

Galéria

Mi épül?új építésű ingatlanoklakóparkBalatonlelleüdülőpark