2024.03.03, Vasárnap
Megnyílt az Auchan első új szupermarketje: összesen harmincat építenek
privatbankar.hu

Megnyílt az Auchan első új szupermarketje: összesen harmincat építenek

mti

2017.09.03. 10:30 - Szabó Ákos

A francia vállalat 17 milliárd forintból szupermarket-hálózatot épít Magyarországon, Szekszárdon nyitották meg az első új üzletet. Céljuk, hogy az eddigieknél kisebb, közepes méretű áruházaikkal a városok belső területeit jobban el tudják érni.

Hirdetés

Szekszárdon nyitotta meg első közepes méretű, nem hipermarket jellegű hazai áruházát az Auchan Magyarország Kft. szombaton. A tolnai megyeszékhelyén 30 alkalmazottal működő új bolt az első annak a harmincnak a sorában, amelyeket az elkövetkező években alakít ki az kiskereskedelmi cég – derült ki az Auchan sajtóközleményéből.

A francia vállalat 17 milliárd forintból egészíti ki szupermarketekkel az eddig elsősorban 19 óriásáruházából, 18 töltőállomásából és online szolgáltatásából álló magyarországi jelenlétét. Az új üzletek számos új munkahelyet hoznak létre a jövő év folyamán, helyszínük kiválasztásakor előtérbe helyezik a városközponti területeket.

Az Auchan az elmúlt 19 évben több mint 200 milliárd forintot fektetett be hazánkban, tavaly indították el házhozszállításos online áruházukat, folyamatosan igyekeznek a piaci igényeknek megfelelően fejlődni. A cég tavaly 350 milliárd forintos bruttó forgalmat bonyolított le, és 3,6 milliárd forintos eredményt ért el.

Mi épül?Szekszárdáruházépítés

Hírlevél

Hirdetés