2024.03.28, Csütörtök
65 ezer négyzetméteres irodapark épül Budapest nyugati kapujában
Képek: Futureal

65 ezer négyzetméteres irodapark épül Budapest nyugati kapujában

magyarepitok.hu

2018.03.28. 13:05 - Szabó Ákos

A WELL Platinum minősítésű Budapest ONE Business Park kivitelezési munkálatait már meg is kezdte a Pedrano-csoport.

Hirdetés

Hatalmas irodakomplexumot építtet eddigi legnagyobb beruházásában a Futureal-csoport. A szintén az ingatlanfejlesztő projektjeként felépülő Etele Plázával szemben, a Kelenföldi pályaudvar melett alakítanak ki egy 65,4 ezer négyzetméteres alapterületű irodaközpontot, a kivitelezés elkezdődött – derül ki a vállalat sajtóközleményéből. Az építkezés munkálatait a Pedrano-csoport végzi el.

 

 

Zöldterületek veszik majd körül a Budapest ONE-t

A létesítmény első ütemében közel 25 ezer négyzetméternyi bérirodát és 2,6 ezer négyzetméternyi kereskedelmi, illetve szolgáltatási területet adnak át a főváros cégeinek és magánszemélyeinek. Ügyelnek arra, hogy tágas zöldövezetet is kialakítsanak a projektben, a parkolást pedig egy közel 500 férőhelyes mélygarázzsal oldják meg.

 

 

Az épületegyüttes elsőként fogadja majd Budapesten az ország nyugati irányából, autóval vagy vonattal érkezőket. A területnek közvetlen kapcsolata van a pályaudvar és a négyes metró mellett az M1-es és M7-es autópályákkal is. A tervek szerint az irodapark része lesz egy tetőn kialakított zöld terasz és futópálya is.

 

 

Ez annak is köszönhető, hogy a Futureal a Budapest ONE-t szuperegészséges szabványok szerint építi meg.  „Európában egyedülálló, hogy három nagyszabású magyarországi irodaprojektünk, az Advance Tower, a Corvin Technology Park (Corvin 5) és Budapest One irodapark, egyszerre szerezte meg a nemzetközi WELL Building Platina előminősítését.” – fejtette ki ezzel kapcsolatban Tatár Tibor, a vállalat vezérigazgatója.

Mi épül?építőipari cégekKelenföldFuturealBudapestirodairodaPedrano-csoport

Hírlevél

Hirdetés