2024.04.27, Szombat

Hirdetés

Lebontás után újjáépülés: kibővül Nyíregyháza katolikus főiskolája
Fotó: Szent Atanáz Görögkatolikus Hittudományi Főiskola, Facebook

Lebontás után újjáépülés: kibővül Nyíregyháza katolikus főiskolája

magyarepitok.hu

2018.07.25. 15:45 - Veres Ida

Az új épületben szállodai szintű vendégszobák és közösségi terek is helyet kapnak.

Hirdetés

Lebontják Nyíregyházán a Szent Atanáz Görög Hittudományi Főiskola lakatlan épületét. A Rákóczi utca 28-30 szám alatti utcafrontra épült polgári lakóház helyére egy teljesen új, modern épület kerül. Az 1391 négyzetméter hasznos alapterületű építmény egy emeletes lesz, plusz tetőtérrel és belsőudvarral kiegészítve.

Az épület pincéjében kiszolgáló helyiségek (kazánház, öltözők, vizesblokkok, konditerem) kapnak helyet, ahonnan az épület belső lépcsője és személyfelvonója is indul. A földszinten irodák, közösségi termek, infolabor, valamint egy közös, 100 adagos melegítőkonyhával és a hozzá kapcsolódó konyatechnológiával kiegészülő étkező kerül kialakításra. Az emeleten szállodai szintű, tizenkét darab, kétágyas vendégszoba és további két apartman jellegű vendégszoba található majd. A tetőtérben gépészeti terek kerülnek telepítésre, valamint a személyfelvonó is eddig a szintig közlekedik majd.

Az épület részeként kialakítanak egy belsőudvart, térkövezik és füvesítik a felületeket és kisméretű kerti csobogóval, kerti bútorokkal, fix telepített ülőpadokkal, és kerti megvilágítással látják el. Az utcafrontra további bútorokat, padokat kívánnak kihelyezni. Gáva Attila látványtervét a főiskola már közzétette Facebook oldalán.

A projekt az „Alexandriai Szent Katalin Pedagógiai Központ és Vendégház építése” nevet viseli, melyre a Közbeszerzési Hatóság közzététele alapján nem érkezett nyertes ajánlattevő.  

Mi épül?Nyíregyházaoktatási beruházás

Hírlevél

Hirdetés