2024.03.02, Szombat
Négyezer négyzetméteres társasházat adott át Ferencvárosban a Grabarics
Fotók: Grabarics Kft.

Négyezer négyzetméteres társasházat adott át Ferencvárosban a Grabarics

magyarepitok.hu

2018.07.26. 16:54 - Szabó Ákos

A 81 lakásos modern épületnek központi klímája és saját mélygarázsa is van.

Hirdetés

Tovább folytatódik a fővárosi lakásépítési hullám, miután a Grabarics Kft. kivitelezésében elkészült a Tűzoltó utcai Semmelweis Residence. A felkapott belső-ferencvárosi környéken felépült nettó 4046 négyzetméteres alapterületű társasház lakásainak mintegy 90 százaléka már el is kelt.

 

A képre kattintva galéria nyílik.

Miután a napokban véget ért a 2016-ban kezdődött beruházás, az első lakók várhatóan augusztus végén költözhetnek majd be a hétszintes épületbe. A környezettudatos szemlélettel megtervezett Semmelweis Residence-et parkosított udvarral és központi klímával alakították ki. Emellett a pinceszinten egy 71 férőhelyes mélygarázs is elkészült.

 

 

Az építkezés legnagyobb kihívása a nagyobb beépítettségű belvárosi utcákban való építkezés volt – mondta el lapunknak a kivitelezés projektvezetője, Dávid András. A vezető mérnök hangsúlyozta, hogy a szervezés, illetve a környékbeli közmű- és magasépítészeti beruházások kivitelezőivel való egyeztetés fontos volt a beruházás lebonyolításában. Dávid András külön kiemelte: nagyon jó volt az együttműködés a ferencvárosi önkormányzattal az építkezés során.

 

 

Galéria

Grabarics Kft.Mi épül?lakásépítésúj építésű lakásokúj építésű ingatlanokFerencváros

Hírlevél

Hirdetés