2024.04.25, Csütörtök
Új üzletközpontot kaphat Mátészalka
Illusztráció (pexels.com)

Új üzletközpontot kaphat Mátészalka

mateszalka.hu

2018.07.23. 16:46 - Veres Ida

A hat üzlethelyiség mellett 40-45 munkahely is létrejöhet, a nyitást jövőre tervezik.

Hirdetés

Új üzletközpont épülhet Mátészalkán 3500-4000 négyzetméter bruttó alapterületen a Zöldfa-Rákóczi-Alkotmány utca telektömbnél – derül ki a város honlapján közzétett előterjesztésből. A Zöldfa Ingatlanfejlesztő Kft. a Város Településrendezési Terv kapcsán nyújtotta be módosítási kérelmét, melyről a város képviselő testülete július 26-án tárgyal.

A létesítmény hat üzletnek ad majd helyet, amelyekben 40-45 munkahely jöhet létre, ezzel együtt több millió forintos éves adóbevétel származhat az iparűzési és az építményadóból.

Az épület mind közlekedésileg, mind építészetileg kapcsolódni fog a szomszédos áruházhoz; U alakú, lapos tetős, pillérvázas szerkezettel épülhet. A kialakítás során nagy figyelmet kívánnak fordítani a létesítmény harmonikus illeszkedésére, valamint a lakókörnyezet védelmére. Az előterjesztésben olvasható, hogy az üzletközpont megnyitását 2019 III. vagy IV. negyedévére tervezik.

Az előterjesztés szerint a beruházó Kft. ügyvezetői, Balla Zoltán és Galambos Tibor széleskörű ingatlanfejlesztési tapasztalattal rendelkeznek. Számos lakó, kereskedelmi és logisztikai referenciával rendelkeznek Nyíregyházán, Karcagon, Gyöngyösön és Budapesten. Legutóbbi fejlesztésük a kisvárdai Városmajori Üzletház.

Mi épül?zöldmezős beruházásMátészalkaáruházépítésáruházépítés

Hírlevél

Hirdetés