2024.03.29, Péntek
Elkészült a főváros legnagyobb gyógyszállodájának felújítása
agoda.com

Elkészült a főváros legnagyobb gyógyszállodájának felújítása

MTI

2019.05.12. 08:10 - Almási Krisztina

A projekt során korszerű arculatot kaptak a szobák és a konferenciatermek, valamint a wellness-részleg és az étterem is megújult.

Hirdetés

Mintegy hárommilliárd forintból újult meg a margitszigeti Danubius Thermal Hotel, amely az elmúlt három évben csaknem minden területet érintő felújításon ment keresztül. Legutóbb év elején írtunk a Margitszigeten folyó szállodafelújításról, amelyben kiderült, hogy a Danubius Health Spa Resort kivitelezését a DVM group végzi.

A főváros legnagyobb gyógy- és wellness-szállodájában először a vendégszobák és folyosók kaptak elegáns és korszerű arculatot, majd a közös terek – a lobbi, a konferenciatermek, a wellnessrészleg és recepció került sorra. A felújítások harmadik ütemében az étterem, a 250 fős konferenciaterem és a szálloda két szintjének felújítására mintegy 1 milliárd forintot fordítottak.

Idén az első negyedévben a margitszigeti szállodák átlagosan 60 százalékot meghaladó kihasználtsággal üzemeltek, ami kiemelkedőnek számít a felújítások mellett.

Mácsai Péter, a Danubius margitszigeti szállodáinak igazgatója elmondta, hogy a beruházások a szálloda jövedelmezőségét és a teljes szolgáltatás minőségét egyaránt javítják. Hozzátette azt is, hogy a margitszigeti gyógyszálloda a legkomplexebb vendégösszetétellel rendelkező szállodájuk, mivel a gyógyturizmus mellett üzleti utazók, családok, valamint sportrendezvények versenyzői és szurkolói is megfordulnak itt.

Mi épül?MargitszigetDVM groupszállodafelújítás

Hírlevél

Hirdetés